Stortalentet Line Haugsted sættes i forbindelse med Randers HK. Hun har option i sin kontrakt til at forlade Odense allerede efter sommerferien

I sidste uge stod det klart, at HC Odense mister sit talent på stregen, Sarah Iversen, til Nykøbing Falster Håndbold fra næste sæson, når hendes kontrakt løber ud.

Nu kan en anden HC Odense-profil - måske den største - 21-årige Line Haugsted også være på vej til at forlade det fynske ligaprojekt fra næste sæson. Således skriver Randers Amtsavis, onsdag, at træneren i Randers HK, Ryan Zinglersen, har sine fangarme ude efter stortalentet som erstatning for Johanna Westberg.

Line Haugsted er ellers kun i første år af en treårig aftale med HC Odense. Men den skudstærke bagspiller har både i år to og år tre en option i aftalen til at kunne skifte klub.

Den tidligere U18-verdensmester har tidligere trænet under Ryan Zinglersen i Skive f.H., og nu kan der altså måske være lagt op til, at de bliver genforenet i Randers HK efter sommeferien.

Zinglersen afviser dog over for Randers Amtsavis, at en aftale er på plads. Men han lægger ikke skjul på, at Line Haugsted er en spiller, han holder et vågent øje med.

- Der er ingen tvivl om, at Line Haugsted er en interessant spiller, men det tror jeg, at hun er for mange klubber, siger Randers HK-træneren.

Line Haugsted har ingen kommentarer til, om hun er i kontakt med Randers HK.

Haugsted havde en svær start på sæsonen for HC Odense efter knæproblemer, men i de seneste kampe har hun uden sammenligning været holdets profil.

Sport Fyn har tidligere kunnet fortælle, at Line Haugsted er stoppet på det studie, hun havde påbegyndt i Odense.

Den profilerede træner, Jan Pytlick, overtager cheftrænerposten i HC Odense fra næste sæson. Han og den øvrige HC Odense-top kan tilsyneladende efterhånden få travlt med at samle klassespillere sammen.

HC Odense ligger for øjeblikket på næstsidstepladsen i ligaen og styrer mod nedrykningsspillet. Fredag venter en svær bundkamp hos SK Aarhus, og i næste uge tager holdet mod ligaens topklub, FC Midtjylland. Desuden er fynboerne fortsat med i EHF Cuppen - i kvartfinalerunden. I øvrigt sammen med med netop Randers HK.

Line Haugsted var med til at vinde VM-guld for U18-landshold i 2012. I 2014 vandt hun VM-bronze med U20-landsholdet og kom på slutrundens All Star-hold.

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle

Familien lokker Odense-topscorer til Viborg

3
Haugsted vil væk: Jeg trives ikke i Odense

Haugsted vil væk: Jeg trives ikke i Odense

Bekræftet: Haugsted forlader HC Odense

Bekræftet: Haugsted forlader HC Odense