HC Odense tabte i Holstebro

Line Haugsted, der her ses i en tidligere kamp, havde ikke sin bedste kamp mod Team Tvis Holstebro.

HC Odense tabte i Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HC Odense viste i momenter flot håndboldspil, men det var ikke nok mod Team Tvis Holstebro

Det var igen tekniske fejl og brændte afslutninger, der kom til at koste HC Odense point. Det fynske hold tabte 22-27 til Team Tvis Holstebro.

- Vi lavede for mange tekniske fejl og brændte for mange chancer. Så simpelt er det, sagde HC Odenses træner, Ulrik Kirkely.

- Men jeg går fra banen med en bedre fornemmelse end sidst, vi spillede. Jeg er godt klar over, at Team Tvis er foran med tre til seks mål i næsten hele kampen, men i perioder viste vi rigtig gode takter, og det kan vi arbejde videre med, sagde Ulrik Kirkely.

HC Odense var bagud ved pausen 11-15 efter en første halvleg, hvor Team Tvis Holstebro havde siddet på det meste. HC Odense lavede dumme tekniske fejl i angrebsspillet og blev løbet ned af Team Tvis Holstebros velsmurte kontramaskine.

HC Odense fik en fremragende start på anden halvleg, hvor Ditte Vind var kommet på mål og straks viste prøver på sit store talent.
Maja Jakobsen og Line Haugsted tog ansvar i andenbølgen, og HC Odense pressede Team Tvis Holstebro til at tage timeout, da holdet havde kæmpet sig op til kun at være bagud med to mål. Tættere kom HC Odense ikke på, og det orange hold måtte køre fra Holstebro uden point.

HC Odense tabte i Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce