Nykøbing Håndbold ødelagde torsdag aften fynboernes spinkle mulighed for at nå slutspillet med uafgjort mod København Håndbold

HC Odenses sidste kamp i liga-grundspillet på onsdag ude mod Viborg HK er uden betydning for fynboerne. HC Odense er klar til liga-sommerferie, og godt et halvt år uden ligakampe venter. Det bliver forberedelse til nye tider med Jan Pytlick som cheftræner.

Da Nykøbing Håndbold torsdag aften med 28-28 mod København Håndbold fik et enkelt point, ødelagde Nykøbing således samtidig HC Odenses spinkle chance for at nå slutspillet. Kampen om den sidste plads i slutspillet kommer nu til at stå mellem Silkeborg-Voel og Nykøbing.

HC Odense gjorde ellers sit til at holde spændingen vedlige onsdag aften med en flot sejr over Randers HK.

Kampen mellem Nykøbing og København fik i øvrigt en rigtig øv-afslutning, da en tilskuer med få sekunder tilbage af opgøret og København med bolden kastede et klapprogram ind på banen og dermed ødelagde københavnernes sidste angreb.

5. april spiller HC Odense dog et lokalopgør mod Stjernen fra 2. division i pokalturneringen. Det sker i Skt. Jørgens Hallen.

  • SportFyn