HC Odense ønsker at overtage hal-drift

Odense Idrætshal er hjemsted for mange aktiviteter. Her er forberedelserne til sidste års Denmark Open i badminton i fuld gang. Foto: Karsten L. Sørensen

HC Odense ønsker at overtage hal-drift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sport Fyn erfarer, at der er forhandlinger mellem HCO-top, Odense Sport & Event og Odense Kommune om overtagelse af driften af Odense Idrætshal. - Ingen kommentarer, siger bestyrelsesformand

HC Odenses top med bestyrelsesformand og investor, advokat Jørn Bonnesen, i spidsen er i forhandling med Odense Sport & Event og Odense Kommune om at overtage driften af Odense Idrætshal, hvor HC Odense har hjemmebane. Det erfarer Sport Fyn.

Avisen forelagde i forbindelse med tirsdagens pressemøde med Jan Pytlick, der bliver ny cheftræner, oplysningerne for Jørn Bonnesen, der svarede:

- Det vil jeg ikke kommentere.

- Men kunne en overtagelse af driften af idrætshallen være interessant for jer?

- Det er jo holdets hjemmebane og kunne give projektet et ekstra ben at stå på.

Med ansættelsen af Jan Pytlick fra næste sæson på en toårig kontrakt med option på et tredje år går HC Odense fra en halvtidsansat Flemming Larsen til en fuldtidsansat, tidligere kvindelandstræner med succes. Det skifte er lig med et øget trænerbudget.

Samtidig lægger Jan Pytlick over for Sport Fyn ikke skjul på, at han i forbindelse med ansættelsen har krævet indkøb af nye spillere. Altså flere udgifter.

På pressemødet varslede Jørn Bonnesen da også flere tiltag, som vil styrke økonomien. Det skete med følgende markante udtalelser:

- HC Odense har i forvejen en sund økonomi - med overskud. Men vi vil styrke det økonomiske fundament yderligere. Man vil se os stå for ting, som man ikke så ofte ser i dansk idræt og som vil styrke vores økonomi betragteligt. Jeg tøver ikke med at kalde initiativerne for epokegørende.

Jørn Bonnesen tilføjer, at HC Odense-toppen vil afsløre nærmere om de nye initiativer i løbet af en måneds tid.

I øvrigt varsler formanden også en udvidelse af kredsen af aktionærer.

HC Odense ønsker at overtage hal-drift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce