HC Odense med succes i Europa

Ditte Vind, der her ses i aktion i HC Odenses mål i midtugens kamp mod Nykøbing Falster i ligaen, kom ind i anden halvleg mod Tertnes, Bergen og var med til at gøre en forskel for de orange i opgørets slutfase.
Foto: Trondur Dalsgard

HC Odense med succes i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fynske ligakvinder er klar til kvartfinalerunden i EHF Cuppen efter sejr 28-25 over Tertnes Bergen på hjemmebane

En Line Haugsted, der holdt holdet inde i i kampen de tre første kvarter, en indskiftning af målvogter Ditte Vind samt Sarah Iversens mandsopdækning af Bergens Stine Skogrand i slutfasen gjorde forskellen, da HC Odense lørdag eftermiddag spillede sig i kvartfinalerunden i EHF Cuppen - den europæiske turnering, der rangerer under Champions League og Cup Winners Cup.

HC Odense vandt første opgør mod Tertnes Bergen i søndags på udebane med 22-21, og resultatet af lørdagens opgør i idrætshallen blev fynsk sejr på 28-25, efter at de orange ellers havde halset bagefter de første tre kvarter. HC Odense var nede med 10-14 ved pausen.

- Vore spilleres større erfaring blev udslagsgivende til sidst. Tertnes er et meget ungt hold, lyder det fra HC Odense-træner Ulrik Kirkely.

Der er lodtrækning til kvartfinalerunden på tirsdag, hvor mulige modstandere blandt andet er: Svenske Höörs, russiske Astrakhanochka og tyske HC Leipzig.

Line Haugsted blev fynsk topscorer med ni mål. Stine Skogrand scorede 10 mål - heraf to på straffekast - for gæsterne.

HC Odense med succes i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce