HC Odense-jubel efter stor bedrift

HC odense-lejren har de seneste uger øvet sig godt i jubelscener som denne i en kamp mdo Skive i Dalumhallen. Og sæsonens sidste blev udført i anden kamp mod Rækker Mølle. Til højre træner Martin Hjortshøj. Foto: Michael Bager

HC Odense-jubel efter stor bedrift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den vilde redningsaktion blev fuldendt i anden kvalifikationskamp ude mod Rækker Mølle, og dermed løste holdet billet til endnu en sæson i 1. division.

Håndbold: HC Odense kunne allerede længe inden slutfløjtet så småt starte en lille jubelfest i landsbyen Rækker Mølle, der er et lille håndboldmekka i nærheden af Skjern.

HC Odense har dermed løst billet til en ny sæson i 1. division, og det må betegnes som en lille sensation, når man tænker på den nærmest håbløse situation for bare et par måneder siden. Men holdet slog siden flere tophold, og bedriften blev fuldendt i returkampen i kvalifikationskampen i det vestjyske.

HC Odense sejrede 28-21, men sejren var på plads tidligt, da gæsterne gik foran med 20-11.

- I den første kamp fik Rækker Mølle et par spillere skadet, så vi vidste, at det handlede om at køre så højt tempo som muligt og trætte dem på distancen. Vi satsede på hurtige kontraløb og så på at komme hurtigt hjem i 6-0 forsvaret og så vise masser af fysik, sagde træner Martin Hjortshøj.

- Og det gik efter hensigten, selv om kampen længe var tæt før pausen, hvor vi brændte for mange chancer. men fra 2. halvlegs start leverede vores målmand Loke Brasen mange fremragende redninger, og det var med til knække modstanderen, sagde HC Odense-træneren, der bagefter gav holdet en stor cadeau.

- Jeg har netop rost spillerne for at have ydet en enorm træningsindsats de sidste par måneder. Vi omkring holdet har nok været nogle af de få i klubben, der reelt troede på, at vi kunne nå at redde os.

- Nu er der endelig kommet ro på, og vi kan inden længe begynde at kigge frem mod næste sæson og så sammensat den nye trup, og da spillerne jo har fået mere rutine undervejs i denne sæson, bør vi stå endnu bedre til næste sæson, sagde HC odense-træneren.

Andreas Banggaard og Magnus Nowak smutter til Faaborg, der er et af topholdene i 2. division, men omvendt bør HC Odense nu have bedre perspektiver og mulighed for at hente gode erstatninger til den kommende sæson, hvor de hidsige lokalopgør mod Otterup igen bliver en attraktion.

HC Odense-jubel efter stor bedrift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce