HC Odense-træner Flemming Larsen har et indgående kendskab til 19-årige Althea Reinhardt fra U18-ungdomslandsholdet. Nu erstatter Reinhardt Ditte Vind fra næste sæson

HC Odense henter fra den kommende sæson 19-årige Althea Reinhardt ind på målvogter-pladsen sammen med brasilianske Chana Masson på en toårig kontrakt. Reinhardts skifter fra 1. divisions-klubben Roskilde, hvor hun er vokset op som ungdomsspiller.

Althea Reinhardt, der også har været omkring Nykøbing Falster Håndbold, regnes for en af fremtidens målvogtere i dansk håndbold. HC Odense-træner Flemming Larsen har et godt kendskab til Althea Reinhardt, der har gjort det godt på U18-landsholdet, som Flemming Larsen også er chef for. Hun er også U19-europamester.

- Da jeg blev kontaktet af HC Odense var beslutningen ikke svær at tage, selv om jeg er utrolig glad for at være i Roskilde. Jeg har valgt, at skrive med HC Odense fordi, jeg tror på, at det er det rigtige udviklingsmiljø for mig. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg kan lære rigtig meget af Chana Masson (førstemålvogter, red.) og Gitte Sunesen, som jeg kender fra DHF-regi og jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med dem begge. HC Odense virker som en professionel klub, og jeg ser frem til de nye udfordringer, siger Althea Reinhardt i en pressemeddelelse.

Hun fortsætter sin gymnasieuddannelse i Odense.

Althea Reinhardt erstatter Ditte Vind, der har kontraktudløb til sommer.

  • SportFyn