HC Odense fandt aldrig Amarillo

HC Odense-profilen Morten Kirkeby Nielsen sad udenfor. Han er blevet opereret i skulderen. Foto: Michael Bager

HC Odense fandt aldrig Amarillo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HC Odenses mænd var ikke i nærheden af at kunne drille TMS Ringsted i pokalkampen.

HÅNDBOLD: Man fornemmede det ret hurtigt. HC Odense havde ikke det mentale overskud til efter en lang opslidende men succesrig redningsaktion i foråret også at mande sig op til et pokal-kup. TMS Ringsteds liganedrykkere under ledelse af speedsnakkeren Christian Dalmose fra den københavnske stenbro lod aldrig nogen tvivl om, hvor skabet skulle stå.

Samtidig var Odense HC uden profilen Morten Kirkeby Nielsen, der var blevet opereret i skulderen umiddelbart efter eksistensen i 1. division blev sikret.

- Det var det rette tidspunkt at gøre det på, og der går nok et par kampe i den kommende sæson, før han er helt klar igen. Han har døjet med det længe, fortalte sportschef Sune Gren.

Fra første fløjt brændte hjemmeholdet en skov af chancer og William Asmussen i TMS-målet havde let spil, fordi de fynske afslutninger var uden den kvalitet, som eksempelvis Nicolai Nørager fremviste, når det blev alvor for gæsterne. Hans fintespil og skud var i en klasse for sig.

Derfor var TMS hurtigt foran 4-0 og førte med syv ved pausen i en kamp blottet for enhver spænding. HCO's bagspillere blev hurtigt pillet fra hinanden og tættere end 21-16 til sidst kom Martin Hjortshøjs mandskab ikke.

HC Odenses angrebsspil blev aldrig bedre undervejs, men Lasse Laursen kunne glæde sig over sine fem scoringer i sin afskedskamp. Og det var en fin gestus at lade den gamle målmandsræv Carsten Malmberg slutte af med de sidste minutter på gulvet. Alligevel var det passende, at Loke Brasen i Odense-målet blev Man of the Match, for der var få i marken, som kunne blive kandidater til den hæder.

- Det har slidt på mange og været en forløsning at klare frisag i 1. division, og så virkede det svært at finde fokus til den her opgave, sagde Sune Gren allerede halvvejs i kampen.

Odense-drengene havde haft ti dage helt fri, men gæsterne havde også holdt fri inden pokalkampen, der endte som et underligt vedhæng lang tid efter turneringsafslutningen.

Det endte med, at det mest opløftende indslag i hallen ud over den kommende sommer var det gamle hit med Tony Christie, der spørger om vej efter Texas-byen Amarillo efterfulgt af det logiske omkvæd - sha la la la la la....

Kampen Kort
Håndbold, pokalturneringen. 6. runde

HC Odense-TMS Ringsted 17-24 (8-15)

Kampens gang: 0-4, 6-10, 7-14, 9-18, 16-21, 17-24

Mål:

HC Odense: Lasse Laursen 5, Andreas Banggaard 3, Andreas Madsen 3, Morten Bagge Glasius 2, Christopher Adolphsen, Mathias Pilgaard, Magnus Nowak Rasmussen, Lukas Risum, Niklas Andreasen og Lasse Rosendahl (s) hver 1 mål.

TMS Ringsted: Nicolai Nørager 8, Michael Riis 5 (2), Andreas Magaard 3, Anton Bramming 3, Anders Møller 2, Benjamin Pedersen 2, Christian Bagger 2, Sebastian Reimer Thor, Simon Omme og Morten Hempel Jensen hver 1 mål.

Bedste spillere: HC Odense: Loke Brasen, TMS Ringsted: Nicolai Nørager

Udvisninger: HC Odense 4x2 og TMS Ringsted 1x2 min.

Dommere: Karina Christiansen og Line Hesseldal - sikker ledelse.

Tilskuere: 150

HC Odense fandt aldrig Amarillo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce