HC Odense-direktør: Pytlick er kandidat

HC Odense-direktør Arne Buch holder kortene tæt til kroppen omkring trænerløsningen i ligaprojektet i Odense fra næste sæson. Men han bekræfter, at Jan Pytlick er kandidat.
Foto: Michael Bager

HC Odense-direktør: Pytlick er kandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Men Arne Buch forventer ingen lyn-løsning på træner-situationen i den fynske ligaklub fra næste sæson. - Vi har givet os selv 30-40 dage, siger han

Jan Pytlick ER i spil som træner i HC Odense fra næste sæson. Sport Fyn kunne præsentere muligheden allerede i mandags, og før HC Odenses ligakamp onsdag aften mod Nykøbing Falster Håndbold sagde direktør Arne Buch til Sport Fyn:

- Jan Pytlick er kandidat.

- Taler i med Jan Pytlick om jobbet, Arne Buch?

- Det vil da være forkert ikke at tale med mennesker.

HC Odense-direktøren forventer dog ikke nogen hurtig afklaring af trænersituationen. Han siger:

- Vi har givet os selv 30-40 dage.

Advokat Jørn Bonnesen, formand for HC Odense og manden, der sidder på pengepungen, siger om en eventuel tilknytning af den tidligere landstræner for kvindelandsholdet og træner i GOG til det ambitiøse ligaprojekt i Odense på kvindesiden:

- Det kunne være en fantastisk mulighed.

Vejen til en aftale mellem de to parter er rent formelt banet, idet Jan Pytlick af familiemæssige årsager forlader sin nuværende klub, WHC Vardar i Makedonien, i utide til sommer for at flytte tilbage til Fyn.

Jan Pytlick selv vil ikke kommentere på sin fremtid.

Den ene af HC Odenses nuværende trænere, Flemming Larsen, forlader HC Odense til sommer for at tiltræde en fuldtidsstilling under håndboldforbundet som ungdomslandstræner og talentchef på pigesiden.

Ifølge Arne Buch er HC Odense interesseret i, at holdets anden træner, Ulrik Kirkely, fortsætter i næste sæson i en ny samlet trænerløsning for HC Odense-kvinderne.

HC Odense-direktør: Pytlick er kandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce