HC Odense ændrer navn

En af HC Odense-spillerne i sidste sæson, Sarah Iversen, jubler efter sejren i EHF Cup'en over norske Tertnes. I fremtiden skal spillerne juble under navnet Odense Håndbold.
Foto: Kim Rune

HC Odense ændrer navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ligaklubben vil i højere grad signalere, at man er byens klub og ændrer derfor navnet fra HC Odense til Odense Håndbold, Klubben vil gerne være en del af byens transformationen fra at være "en stor by til en storby", melder ledelsen.

Trøjefarve, spillested, ambitioner og alt andet er det samme, men henover sommeren er der sket en ændring i HC Odense, for klubbens navn ændres til Odense Handball Club A/S – i daglig tale Odense Håndbold.

- Med navneændringen ønsker vi at markere vores tilhørsforhold til Odense. Vi er en væsentlig del af byen Odense, erhvervs- og bymiljøet og ikke mindst elitesporten. Odense er Danmarks tredjestørste by, og vi ser os selv som en del af denne transformation fra stor by til storby – stor klub til storklub indenfor dameliga-håndbold, udtaler Mark Jespersen, direktør for Odense Håndbold.

Det byggeprojekt, som aktionærgruppen bag klubben har igangsat, er en integreret del af byen Odense sammen med de massive investeringer, der pågår i supersygehuset og letbanen.

Aktionærgruppen bag klubben har for nylig lanceret et kollegie-projekt i Campus-området. Det skal tjene til bedre forhold for klubbens talenter.

- Med navneskiftet tilpasser klubben sig som et naturligt skridt tiden og udviklingen i Odense og på Fyn, siger Mark Jespersen.

-Fra et nationalt/internationalt perspektiv vil brugen af ”Odense Håndbold” være med til at skabe værdi for byen Odense og ikke mindst Fyn.

- Odense Håndbold får også et nyt logo, der tager udgangspunkt i det hidtidige logo og den orange farve, men hvor kun ordet ”Odense” og profilen af en kvindelig håndboldspiller indgår, siger håndbold-direktøren.

HC Odense ændrer navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce