Gyserafslutning for Næsby


Gyserafslutning for Næsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afklaret træner efter 1-4-nederlag i Hobro

FODBOLD: - Vi har en af vore direkte konkurrenter hjemme i egen hule i Næsby. Og hvis vi ikke kan klare den opgave, så er vi simpelthen ikke gode nok til at være i 2. division.

Det var en usædvanlig kontant Næsby-træner, Knud Sørensen, Fyens Stiftstidende fangede i bussen på vej hjem fra Hobro - og nederlaget til Hobro IK på 1-4.

Nederlaget og gårsdagens øvrige resultater i bunden - AB 70's sejr på 2-1 over AaB 2 og 0-0 mellem FC Hjørring og Varde IF - gør situationen broget for Næsby BK før sidste rundes opgør mod netop FC Hjørring på søndag.

Holstebro BK er tabt af feltet med kun 23 point, men umiddelbart over befinder der sig fire hold, der alle risikerer nedrykning: AB 70 med 28 point, Næsby BK med 29 point, FC Hjørring med 29 point samt Varde IF med 30 point - sidstnævnte med en elendig målscore.

Og Næsby BK skal altså netop møde FC Hjørring i sidste kamp.

- Selvfølgelig bliver det en gyserkamp, men vi kan - og skal - altså kunne afgøre det selv, understreger Knud Sørensen.

Jysk formalitet

Nederlaget på 1-4 til Hobro IK lyder voldsommere, end det egentlig var. Rent faktisk kontrollerede Næsby BK store dele af kampen - blandt andet de sidste 30 minutter af første halvleg, hvor kun en storspillede Hobro-målmand forhindrede scoringer på to velplacerede Næsby-frispark - og hvor træværket stod i vejen for en afslutning fra Danny Martin.

Problemet var imidlertid, at Hobro IK allerede efter 15 minutter var kommet foran 2-0 på en hurtig chokscoring allerede efter to minutters spil - i øvrigt umiddelbart efter en kæmpe-chance til Næsbys Martin Koordt - og et hurtigt opløb med diagonalafleveringer efter 15 minutter.

Med sit mål til 1-2 godt 10 minutter efter pausen satte Jeppe Jensen atter gang i en god periode for Næsby BK, men et opstillingskiks hos fynboerne - krydret med for meget nipseri - gav Næsby BK dødsstødet efter små 20 minutters spil i halvlegen.

Med 1-3 var der ikke mere fynsk luft tilbage i ballonen. Og målet til 1-4 var blot en jysk formalitet.

Gyserafslutning for Næsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce