Gys til slut: Odense HC fik det ene point med fra Frederiksberg

Althe Reinhardt og forsvaret fik fat i anden halvleg, og så fik Odense point mod ligaens nummer et. Arkivfoto:Claus Fisker/Scanpix 2017

Gys til slut: Odense HC fik det ene point med fra Frederiksberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense HC slap fra kampen mod København Håndbold med et enkelt point i en kamp, hvor forsvaret så godt ud, men hvor kontraen aldrig kom i gang.

Håndbold: Alle havde spået en tæt kamp mellem Odense og København, da ligaens nummer tre fra Fyn mødte København Håndbold på Frederiksberg. Første møde mellem de to endte i en sejr til københavnerne på hele 17 mål, men i det omvendte opgør formåede Odense at få point med fra en uafgjort kamp.

Odense må have været lidt nervøs for endnu en lussing, da København i kampens åbning hurtigt kom foran 3-0 efter skidt angrebsspil af fynboerne. Og allerede efter fire minutter måtte cheftræner Jan Pytlick bruge en timeout og store ord.

Det lod til gengæld også til at sætte Odense i gang, men kort efter blev Nadia Offendal vist vejen til bænken, hvor hun måtte sidde to minutter for at hive lidt for meget i en sort trøje. Det blev dog løst af Odense ved at tage Sando ud af målet, og med en "sejr" på 1-0 i undertal formåede gæsterne i orange at holde på, og kort efter var der udlignet.

Når angrebet fungerede for Odense i første halvleg, var det skytterne, som ramte på langskud. Men selv om Stine Jørgensen og Mette Tranborg satte en del ind fra distancen, så var holdet for endimensionelt, og indtil til allersidst i halvlegen fordelte Odenses mål sig på tre spillere. I den anden ende var København og især den store profil Mia Rej lidt skarpere, og hjemmeholdet formåede at åbne et lille hul på to mål før pausefløjtet.

København Håndbold - Odense HC 24-24 (14-12)
Ligaen, kvinderKampens gang: 2-0, 4-2, 4-4, 6-5, 7-7, 10-7, 12-8, 13-10 (14-12) 14-14, 16-16, 17-18, 19-20, 21-21, 24-24.

Mål: Odense HC: Stine Jørgensen 6, Mette Tranborg 5, Kathrine Heindahl 4, Freja Cohrt 3, Mie Højlund 3, Jessica Quintino 2. København Håndbold: Mia Rej 10, Annika Meyer 3, Hanna Blomstrand 2, Jenny Alm 2, Anne Cecilie de la Cour 3, Line Bjørnsen 2, Louise Føns 1, Maria Lykkegaard 1.

Bedste spillere: Odense HC: Althea Reinhardt. København Håndbold: Mia Rej

Udvisninger: Odense HC: 1 København Håndbold: 1

Dommere: Morten Lethan Albrechtsen og Jørn Møller Nielsen. Præstation: Fin

Odense HC's næste kamp: Fredag 23. februar klokken 19.15: Odense HC - Ajax København, Odense Idrætshal.

Tæt afslutning

Fra anden halvlegs begyndelse kom Odense HC bedre ud, og mens København havde svært ved at skyde over de lange parader i Odense-forsvaret, var Mie Højlund i Odenses angreb med til at åbne hjemmeholdet op. Med en stærkt spillende Althea Reinhardt i målet fik Odense hurtigt spillet sig frem til den første føring på 15-14. En føring, som kunne have været større, hvis ikke stort set alle paradebolde og stolpeskud endte tilbage i hænderne på københavnerne.

Som modtræk begyndte København at spille 7 mod 6, og mens det hjalp en smule, havde Odense held til at holde den smalle føring indtil 10 minutter før tid.

Med fem minutter tilbage var kampen så lige, som de fleste havde forudsagt, og begge angreb lod til at mærke topkampens intensitet, og især Odense så stationær ud. I slutminutterne var det kun Københavns helt store spiller Mia Rej, som rigtig havde held til at lave mål. Og selv om Pytlick havde advaret om playmakeren i en timeout kort forinden, så kom Københavns nummer 90 flere gange af sted på kontra til en København-føring på 24-23 med 30 sekunder igen.

I Odenses sidste angreb steg Mette Tranborg til vejrs til en udligning med 10 sekunder igen, og så var det forsvaret, som skulle sikre point til Fyn.

Odense formåede at lukke ned, og Københavns angreb løb ud i sandet, og så endte topbraget med en pointdeling 24-24 i en kamp, hvor Odense kan være skuffet over at have haft muligheden for mere. På den anden side blev det til point på trods af, at et af holdets farligste våben, kontraen, var ikke eksisterende. Odense HC rykker med sejren forbi Midtjylland med et point og op på andenpladsen i ligaen.

Gys til slut: Odense HC fik det ene point med fra Frederiksberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce