Guldtræner: Spiste morgenmad før jeg gik i seng


Guldtræner: Spiste morgenmad før jeg gik i seng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mario Simioni har stort set ikke fået sovet efter Sønderjyskes ishockey-guld, der blev fejret til sent i nat.

Sønderjyskes guldtræner Mario Simioni kom meget sent i seng, efter at hans spillere fredag aften vandt DM-guld i ishockey med en 1-0-sejr i Frederikshavn.

Efter sejren omkring midnatstid gik turen i bus mod Vojens, hvor flere af holdets fans stod klar til at tage imod.

- Det var en lang tur hjem, og vi kørte vel ind på vores egen ishockeyarena klokken 6.00 i morges. Vi blev eskorteret derind af Falck.

- Vi havde 150 fans, der ventede på os, og de stod klar med fyrværkeri.

- Det var ret utroligt, at der stod så mange klokken 6.00 om morgenen og ventede på os, siger Mario Simioni, der ikke har sovet mange timer i løbet af lørdagen.

- Jeg gik hjem fra arenaen og stoppede på Hotel Vojens for at spise morgenmad, og så kom jeg i seng klokken 14.00, så jeg har lige fået sovet to timer, inden vi skulle møde op til autografskrivning, siger succestræneren.

Canadieren har været i Sønderjyske siden 2004 og nu vundet DM-guld fire gange.

- Det er altid godt. Første gang var noget specielt, men denne var dejlig, fordi vi har tabt de to sidste sæsoner i semifinalerne.

- Det har været en svær sæson, for vi har mødt de stærkeste hold hele vejen. Vi havde Esbjerg i kvartfinalerne og Odense i semifinalerne, så det har været hårdt.

- Det var to rigtig stærke hold, der mødtes i finalen, og det var en fantastisk afslutning, siger Simioni, der kunne se Tyler Gotto score det forløsende sejrsmål efter 16 minutters ekstra spilletid.

Det er uvist, hvor Mario Simioni fortsætter trænerkarrieren, da Sønderjyske endnu ikke har klarhed over økonomien til næste sæson.

Guldtræner: Spiste morgenmad før jeg gik i seng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce