Guldtræner: Sønderjyskes kontrakt-tøven generer mig


Guldtræner: Sønderjyskes kontrakt-tøven generer mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mario Simioni har netop gjort Sønderjyske til mestre, men ishockeyklubben ved ikke, om den vil holde på ham.

Canadiske Mario Simioni har netop gjort Sønderjyske til danske ishockeymestre for fjerde gang siden 2004, men det er usikkert, om samarbejdet vil føre til flere mesterskabstitler.

Sønderjyske har endnu ikke tilbudt Simioni en kontrakt for næste sæson, og derfor er guldtræneren reelt arbejdssøgende.

- Sønderjyske er lidt anderledes bygget op end andre klubber, så de har ikke lagt budget for næste sæson endnu.

- De skal først have bestyrelsesmøde den 29. april, så de har endnu ikke besluttet noget omkring trænersituationen. Jeg kender ikke deres planer.

- Lige nu venter jeg og ser, hvad der sker, og om der dukker noget andet op, siger Simioni, der ellers er parat til at fortsætte i Vojens-klubben.

- Klaus Rasmussen (direktør, red.) har fortalt mig, at ventetiden er en risiko, de må leve med på grund af klubbens opbygning. Men det har helt sikkert været lidt frustrerende, for jeg har været her i så lang tid og vundet mange titler.

- Jeg kender ikke det rette ord for det, men det har generet mig, når det kommer til respekten for mit arbejde, og hvordan de tackler det, siger canadieren.

- Jeg har talt med andre trænere, og de undrer sig over, at Sønderjyske venter (med at forlænge), efter alt det, der er sket i Sønderjyske, efter jeg kom til, siger træneren, der dog ikke er sur.

- Det er også en del af sport. Jeg kan ikke gøre noget ved det, og jeg er ikke sur over det.

- Sådan er virkeligheden i Sønderjyske. Det samme gælder for fodboldholdet. Intet er besluttet i forhold til trænere og spillere, siger Simioni, der håber, at han kan blive boende i det sønderjyske.

- Jeg vil gerne være tæt på mine børn. De er vokset op i Danmark, og jeg vil gerne blive i Vojens hos dem.

- Jeg tror ikke, at det bliver svært at finde et job i Danmark eller udlandet. Jeg har haft gode spillere i Sønderjyske og haft succes, og alle leder efter en træner, der vinder titler, siger Simioni.

Guldtræner: Sønderjyskes kontrakt-tøven generer mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce