Kvinderne fra Gudme HK blev løbet over ende fra kampens start og tabte efter fem sejre på stribe til Bjerringbro.

Håndbold: Efter fem sejre på stribe kom Gudme HK ned på jorden i kvindernes 1. division. Lørdag vandt Bjerringbro hjemme 26-23 over de sydfynske kvinder, der blev løbet over ende fra kampens start. Efter 10 minutters spil førte Bjerringbro 9-3, og ved pausen var forspringet 15-10.

- Vi har haft 14 sløje dage, hvor vi har haft skader og sygdom hos flere spillere. Vi startede med store forsvarsfejl, hvor vi forærede fire-fem mål væk, og i den anden ende lavede vi flere tekniske fejl, opsummerer Gudme-træner Thomas Brandt Nyegaard.

- Vi var presset på alle parametre, og vi ramte ingenting i det første kvarter.

Alligevel var det ved at blive spændende til sidst, da Gudme halede ind og tre minutter før tid kun var bagud med tre mål.

- Hvis vi havde fået scoret en pind mere, kunne vi have rystet dem. Men det ville have været det mest ufortjente point, hvis vi havde fået noget med hjem, siger Thomas Brandt Nyegaard.

Johanne Matzen blev topscorer for Gudme med ni mål. Sofie Duedal Lundsgaard scorede fire gange.

Bjerringbro rykkede med sejren op på siden af Gudme. Begge har 13 point for 17 kampe.

Gudme HK spiller søndag 4. februar hjemme mod Vendsyssel Håndbold.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.