Gudme vil fortsætte succesen

Spillerne fra Gudme HK jubler over en sejr over AGF tidligere på sæsonen. Søndag kommer et andet østjysk hold, Hadsten, til Sydøstfyn. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Gudme vil fortsætte succesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udesejren over Sønderjyske skal følges op af endnu to point hjemme mod Hadsten, håber Gudme-træner Thomas Brandt Nyegaard.

Håndbold: Efter den opsigtsvækkende sejr på 23-20 ude over Sønderjyske, et af rækkens tophold, i sidste weekend skal 1. divisionskvinderne fra Gudme HK søndag forsøge at følge succesen op hjemme mod Hadsten, der indtager rækkens femteplads med 25 point for 21 kampe.

Gudme er nummer 11 med 15 point og ligger til nedrykningsspil. Der er fire point op til en placering over playoff-pladserne.

Hadsten vandt 27-20 hjemme over Gudme i den omvendte kamp i efteråret.

- Det var en kamp, hvor vi egentlig havde okay styr på dem, men fem dårlige minutter gjorde, at vi tabte den kamp, siger Thomas Brandt Nyegaard, træner for Gudme HK.

Hadstens topscorer er Josefine Orby Poulsen, der har scoret 106 mål i de første 21 kampe.

- Hvis vi rammer dagen, så har vi en god mulighed. Vi er ved godt mod, siger Thomas Brandt Nyegaard, der kan melde om uændret trup i forhold til sejren over Sønderjyske.

Søndagens opgør i det sydøstfynske begynder klokken 15.00.

Gudme vil fortsætte succesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce