Afgang klokken 7.15 for spillerne fra Gudme HK, der skal til Vendsyssel i forsøget på at hente sæsonens første sejr i kvindernes 1. division.

Håndbold: Spillerne fra Gudme HK skal tidligt op lørdag morgen. Der er afgang med spillerbussen klokken 7.15, for turen går langt nordpå. Til Arena Nord i Frederikshavn, hvor Vendsyssel Håndbold lørdag klokken 14.00 tager imod de sydfynske oprykkere, der stadig jagter den første sejr i kvindernes 1. division.

- Det er nyt for os, at vi skal køre så langt for at komme til udekampe. Tidligere har København været det længste, vi har været væk. Men jeg er vant til at stå tidligt op, så det er ikke noget problem for mig, siger Thomas Brandt Nyegaard, træner for Gudme HK.

Vendsyssel har fået to point ud af de første fire kampe, så det tegner til en på papiret jævnbyrdig match. Gudme HK har foreløbig fået et point.

- Vendsyssel har ligesom os fået nogle nye spillere, så de er måske ikke så rutinerede som nogle af de modstandere, vi har mødt indtil nu, siger Thomas Brandt Nyegaard.

- Vi knokler med det, men vi har endnu ikke formået at få alle elementer til at fungere samtidig, siger Gudme-træneren.

I lørdags tabte Gudme 23-30 hjemme til Bjerringbro.

- Alle var skuffet efter kampen i lørdags, og det har lige taget et par dage at komme ovenpå igen, siger Thomas Brandt Nyegaard. 

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.