Gudme HK kan med hjemmesejr over 1. divisions nummer fire, Horsens, komme tæt på redde sig fri af nedrykningsspil.

Håndbold: Gudme HK er i gang med slutspurten i det, der kan ende med at blive en lykkelig sæsonafslutning for det sydfynske kvindehold i 1. division.

Gudme HK tager søndag klokken 15.00 imod rækkens nummer fire, Horsens, i en kamp, hvor det sydfynske oprykkerhold igen vil være i den undertippedes rolle. Men det har holdet været før og alligevel vundet.

Gudme vandt i den seneste kamp 26-19 ude over Fredericia efter otte mål af Cecilie Nordstrøm og syv mål af Emma Nielsen.

Inden da blev det til et sidstesekunds-nederlag 26-27 hjemme til Hadsten, mens nummer tre, Sønderjyske, blev besejret 23-20 ude for tre runder siden.

Gudme er inden de tre sidste kampe nummer 11 med 17 point, tre point fra Bjerringbro og Vendsyssel, der ligger lige over playoff-pladserne om nedrykningsspil. Begge mangler kun at spille to kampe.

Så Gudme skal hente pænt med point i de sidste tre kampe for at slippe for nedrykningskampe mod hold fra 2. division. Men den direkte nedrykning har Gudme sikret sig mod.

Da Gudme i december var på visit i Horsens, blev det en målfattig affære. Det endte med en Horsens-sejr på 19-16.

Efter søndagens opgør mangler Gudme at møde det absolutte bundhold Rødovre hjemme og rækkens nummer otte, TMS Ringsted, ude.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.