Kvinderne fra Gudme HK har gode muligheder for point i søndagens udekamp mod 1. divisions sejrsløse bundhold, Rødovre.

Håndbold: Der har været langt mellem sejrene for Gudme HK siden sommerens oprykning til 1. division. Men søndag eftermiddag er der gode muligheder for to point for de sydfynske kvinder, der tager en tur til hovedstadsområdet for at møde bundproppen Rødovre HK.

I de første 12 kampe har Rødovre blot hentet et point, mens Gudme har tre point for 11 kampe og ligger næstsidst. Rødovres ene point blev hentet via 23-23 hjemme mod et andet bundhold, Lyngby, der også har tre point for 11 kampe. Senest tabte Rødovre 28-32 hjemme til Fredericia.

Gudme har ganske vist tabt de seneste seks kampe, men det har været mod flere af holdene fra den gode ende af rækken. Senest spillede Gudme en fin forsvarskamp i Horsens, hvor rækkens nummer to blot vandt 19-16 over oprykkerne.

Der er kampstart søndag klokken 15.00 i Rødovre Stadionhal.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.