Gudme i jubelrus

Sarah Vest Kirkeløkke (tv.) og holdets topscorer Cecilie Nordstrøm fik prøvet at vinde hjemme i Gudme i 1. division. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Gudme i jubelrus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gudme HK på juleferie med første hjemmesejr i 1. division

HÅNDBOLD: Fem sekunder før tid hamrede gæsterne fra TMS Ringsted bolden over mål og så havde Gudme HK's nyoprykkede kvinder vundet for første gang i egen hal siden oprykningen til 1. division i sommer.

Kampen endte tæt, men Gudme vandt 23-22 efter en helt lige forestilling og så var det ekstra sjovt at gå direkte fra badet ind i den gamle hal til julefrokost med guirlander og diskotek.

- De her piger ville nok feste under alle omstændigheder, men det var da ekstra godt at opleve det her, selv om festlighederne her i Gudme alligevel plejer at stikke helt af, sagde en glad træner Thomas Brandt Nyegaard i minutterne efter slutfløjtet til Sport Fyn.

Resultatet bragte Gudme HK næsten over nedrykningsstregen á point med AGF, der er bedre indbyrdes.

- Men det er rimelig ro på nu. Vi har fundet en stabilitet med et hold, der ikke har så meget erfaring og som har rykket op tre år i træk. Det kræver også noget af os trænere at komme i en række, hvor vi ikke kender holdene. Nu er vi beredte på det punkt også, sagde træneren.

- Vi dækker fint hele vejen og det er det, vi vinder på. Vi får stadig ikke udnyttet de mange chancer og har derfor svært ved at nå op på de 26-27 mål, vi gerne vil, siger træneren.

30 sekunder før tid fik gæsterne bolden ved stillingen 23-22 og da var mindst det ene point hjemme.

Forinden havde Gudme dog spillet fem hjemmekampe, hvor der kun var blevet hentet samlet et point og også derfor var sejren særlig sød.

 

Gudme i jubelrus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce