Horsens fra toppen af rækken vandt kun 19-16 over Gudme HK i kvindernes 1. division.

Håndbold: Det blev tættere end ventet, da top og bund mødtes i Forum Horsens søndag eftermiddag. Horsens Håndbold Elite, der ligger nummer to i kvindernes 1. division, vandt kun 19-16 over Gudme HK, der ligger næstsidst.

De fynske oprykkere var godt med i kampen, hvor pausestilliingen var 8-8. Helt frem til 16-15 var Gudme HK med i kampen, inden Horsens fik de afgørende scoringer til sidst.

- Vi lavede nogle individuelle fejl i slutfasen, hvor vi også manglede et par kendelser, siger Thomas Brandt Nyegaard, træner for Gudme HK.

Men det var en godkendt præstation af det unge fynske hold.

- Vi har haft 14 gode dage, hvor vi har kunnet træne med alle spillere. Det var en flot indsats og markant bedre end det, vi leverede mod Fredericia for 14 dage siden, siger Thomas Brandt Nyegaard.

Det var imponerende at holde Horsens nede på 19 scoringer.

- Sophie Moth stod godt i målet og havde nogle gode redninger foran et forsvar, hvor der blev dækket godt op, siger Gudme-træneren. 

Målene var spredt godt ud hos Gudme. Topscorer var Nikoline Lindquist Brandt med fire mål. Siw Aabech, Cecilie Nordstrøm opg Johanne Matzen scorede hver tre mål.

Med nederlaget er Gudme fortsat næstsidst med tre point for 11 kampe. Næste kamp er på søndag ude mod bundholdet Rødovre, der blot har hentet et point indtil nu.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.