Gudme HK mod tophold

Der venter cheftræner Thomas Brandt Nyegaard og Gudme HK en svær kamp i Horsens, søndag. Arkivfoto: Niels Svalebøg

Gudme HK mod tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cheftræner for oprykker tror fortsat på lys forude trods hårdt efterår. Efter søndagens møde med topholdet Horsens Håndbold Elite venter to centrale opgør.

Håndbold: Horsens Håndbold Elite er et hold i kvindernes 1. division med store kvaliteter, og fra en andenplads jagter jyderne en mulig oprykning. Derfor er det en meget svær opgave, oprykkerne Gudme HK står overfor, når fynboerne, der ligger næstsidst i rækken med kun en vunden og en uafgjort i 10 opgør, søndag skal i kamp i Horsens.

- Vi spiller selvfølgelig vores chance. Det er ikke sikkert, vi får point, men målet er at levere en god præstation, før de to sidste kampe inden jul, siger cheftræner Thomas Brandt Nyegaard.

Søndag den 10. december skal Gudme HK til Rødovre for at møde rækkens absolutte bundhold, Rødover HK, og den 16. december gælder det en hjemmekamp mod TMS Ringsted, som ligger nummer seks i rækken.

- Det kan måske godt lyde lidt hult, når vi kun har tre point, men meget bliver bedre og bedre. Holdet træner rigtig fint, og de seneste tre uger har vi kunnet træne med samtlige spillere, konstaterer Thomas Brandt Nyegaard.

Forstærkning efter jul

Gudme HK har kun tre point op til en placering over den direkte nedrykningsstreg, så alt vil fortsat være åbent i foråret. Der er seks point op til den første plads, der betyder direkte overlevelse.

Efter jul bliver Gudme HK i øvrigt forstærket af, at holdet for første gang kan benytte den markante playmaker, Helena Elver, der endnu ikke har været med i denne sæson på grund af en skade. Helena Elver går på Oure.

Gudme HK mod tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce