Gudme HK holder fast i troen


Gudme HK holder fast i troen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oprykkerne fra Sydfyn til 1. division hos kvinderne fik lørdag sæsonens anden sejr - over bundholdet Rødovre HK.

Håndbold: Gudme HK - oprykker til kvindernes 1. division - har haft et vanskeligt efterår, men søndag kom der her kort før julepausen masser af optimisme sydfynboernes vej.

Gudme HK hentede således sæsonens kun anden sejr hos bundholdet Rødovre HK med 20-16 efter føring 10-7 ved pausen. Fynboerne ligger godt nok næstsidst men er ikke tabt i bundstriden og har tro på overlevelse i rækken. De har således kun to point op til AGF på den første plads over den direkte nedrykningsstreg.

- Ja, det var en vigtig sejr, konstaterede cheftræner Thomas Brandt Nyegaard kontant i telefonen fra spillerbussen, der først på søndag aften var på vej hen over Storebæltsbroen i sludbyger.

Lettelsen i trænerens stemme var til at tage og føle på.

Men menuen havde ikke stået på champagnehåndbold i Rødovre. Thomas Brandt Nyegaard:

- Nej, vi har faktisk spillet bedre i nogle af de tætte nederlag mod bedre hold i rækken. Det hele blev noget forkrampet i Rødovre - blandt andet med mange tekniske fejl. Men defensivt stod vi godt. Rødovre havde meget svært ved at score.

Gudme HK førte stort set hele opgøret igennem og er nu klar til sidste kamp inden julepausen - på lørdag hjemme i Gudme mod midterholdet TMS Ringsted.

- Det er en kamp, hvor vi absolut ikke er uden chancer, vurderer Thomas Brandt Nyegaard.

 

 

 

Gudme HK holder fast i troen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce