Gudme HK fortsætter god stime

Cecilie Nordstrøm, der spiller med maske på grund af en nyopereret næse, blev fynsk topscorer i Lyngby med syv mål. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Gudme HK fortsætter god stime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med fjerde sejr på stribe kæmper de fynske oprykkere til 1. division sig ud af bundfeltet. Og cheftræner tror på, at der er mere i holdet.

Håndbold: Det blev aldrig kønt, men det var to meget vigtige point, der torsdag aften kom i hus for Gudme HK i udekampen mod Lyngby HK.

Fynboerne vandt 22-20 efter at have været bagud 11-13 ved pausen.

Med sejren lægger Gudme HK med 11 point sig på rækkens niendeplads - den første placering, der undgår nedrykningsspil. Bjerringbro FH på 10. pladsen med ni point har dog en kamp i baghånden.

Efter en svær start på sæsonen har Gudme HK fået fat. Sejren over Lyngby HK var således den fjerde fynske gevinst i træk.

- Og der er mere i holdet. Det er jeg ikke i tvivl om, lyder det fra en tilfreds cheftræner, Thomas Brandt Nyegaard, der tror på, at "mere" allerede kan gælde holdets næste kamp den 21. januar hjemme mod Roskilde Håndbold - et ambitiøst hold, der er raslet noget ned gennem rækken til en øjeblikkelig placering som nummer syv med 16 point.

Manglende rytme

Men det blev altså aldrig kønt i Lyngby, og gæster fra Fyn var af flere omgange bagud med et par mål.

- Specielt i første halvleg fandt vi aldrig rytmen - specielt i angrebet. Lyngby forsvarede sig meget offensivt, og det slog vort spil noget i stykket, fortæller Thomas Brandt Nyegaard.

Gudme HK trak lidt fra i starten af anden halvleg, og efter en scoringspause på næsten 10 minutter fra begge hold var det altså fynboerne, der fik sluttet opgøret bedst af.

Cecilie Nordstrøm blev fynsk topscorer med syv mål.

Gudme HK fortsætter god stime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce