Gudme HK før tophold: Vi vil være stolte af os selv

Gudme HK er lørdag atter uden stærke Cecilie Nordstrøm, når topholdet i 1. division, EH Aalborg, kommer til Gudme. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Gudme HK før tophold: Vi vil være stolte af os selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oprykkeren til 1. division, Gudme HK, på noget nær umulig opgave, når rækkens bedste hold, EH Aalborg, kommer til Gudme, lørdag.

Håndbold: 28. oktober tabte Gudme HK med 13 mål hos EH Aalborg - 20-33. Fynboerne tabte til flere andre hold i første halvdel af sæsonen, men som cheftræner Thomas Brandt Nyegaard udtrykker det:

- Jeg føler, at vi i første halvdel kunne være med mod alle hold - undtagen lige Aalborg. Nordjyderne er rækkens bedste hold - fysisk, taktisk og breddemæssigt.

Lørdag kommer EH Aalborg, der da også er tophold i 1. division med 34 point for 19 kampe, til Gudme for at spille det omvendte opgør. Thomas Brandt Nyegaard siger:

- Det ser selvfølgelig meget svært ud. Men håndbold er jo håndbold, og bliver der en chance, så tager vi den. Men ellers har vi mest fokus på os selv. Vi har spillet nogle sjask-kampe på det seneste af flere årsager - blandt andet sygdom og skader. Derfor har vi fokus på at levere en præstation, vi kan være stolte af - uanset, hvad der stå på måltavlen.

Cecilie Nordstrøm atter ude

Nederlag til Vendsyssel og Bjerringbro betyder, at Gudme HK ligger nummer 11 i rækken med 13 point for 19 kampe. Det er første plads over den direkte nedrykning - Lyngby med syv point for 20 kampe. Fynboerne ligger aktuelt til playoff, men første rednings-plads - niendepladsen - er ikke længere væk end Vendsyssel Håndbold med 16 point for 19 kampe. Så der er fortsat meget at spille for for oprykkerne fra Gudme HK.

Fynboerne er dog fortsat handicappet af skader. Specielt gør det ondt på holdet, at Cecilie Nordstrøm fortsat er ude med en skulderskade. Hendes skulder er blevet skannet, men resultatet er endnu ikke kommet. Derfor bliver hun ikke sendt på banen. Dermed kommer Gudme HK til at mangle sin absolut bedste langskytte.

Gudme HK før tophold: Vi vil være stolte af os selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce