Gudme HK: Jagten på at være et hold

Gudme HK må undvære Cecilie Nordstrøm til torsdagens opgør mod Skanderborg Håndbold. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Gudme HK: Jagten på at være et hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cheftræner for Gudme HK kræver, at spillerne kan forlade hallen i Skanderborg med løftede hoveder efter to nederlag.

Håndbold: Efter to nederlag i træk til hold, Gudme HK skal sammenligne sig direkte med, skal fynboerne på en meget vanskelig opgave i Skanderborg, torsdag aften.

Skanderborg Håndbold ligger aktuelt nummer tre og kæmper hårdt for at bevare den placering, der vil give jyderne adgang til playoff-kampe om oprykning til ligaen. EH Aalborg og Sønderjyske ligner de to direkte oprykkere.

Efter nederlag i sine to seneste kampe - mod henholdsvis Bjerringbro FH og Vendsyssel Håndbold - ser situationen helt anderledes ud for Gudme HK. Fynboerne har pæn afstand ned til AGF og Lyngby HK på de to direkte nedrykningspladser, men de sidder nu - sammen med netop Bjerringbro FH - noget fast som kandidat til at komme i playoff-kampe om nedrykning.

- Ja, det var to dyre nederlag. Vi var ramt af sygdom til opgøret mod Bjerringbro, men mod Vendsyssel leverede vi en decideret skidt præstation. Lige nu og her gælder det om, at spillerne skal kunne se hinanden i øjnene igen og levere en præstation som et hold. Vi vil selvfølgelig gerne vinde over Skanderborg, men det vigtigste med hensyn til den kamp er, at spillerne kan forlade hallen med løftede hoveder i bevidstheden om, at præstationen var i orden, fastslår cheftræner Thomas Brandt Nyegaard.

Cecilie Nordstrøm ude

Cheftræneren kalder Skanderborg "godt spillende", og han tilføjer:

- Med Skanderborgs aktuelle placering vil holdet helt sikkert ikke give ved dørene.

En af Gudme HK's profiler, Cecilie Nordstrøm - der både har stor betydning i forsvaret og som scorer mange mål - var på holdkortet mod både Bjerringbro og Vendsyssel men kom ikke i aktion på grund af problemer med sin ene arm. De problemer betyder, at Nordstrøm er hel ude til opgøret i Skanderborg.

Gudme HK: Jagten på at være et hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce