Grupper ligger fast: Odense HC sikrede sig to point til slutspillet

Maja Jakobsen og Odense HC gjorde arbejdet færdig mod Ringkøbing. Foto: Mads Dalegaard

Grupper ligger fast: Odense HC sikrede sig to point til slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag bankede Odense HC Ringkøbing Håndbold i grundspillets sidste kamp og sikrede sig to point til slutspillet. Med sejren kan holdet nu gøre status, før et stramt slutspilsprogram begynder skærtorsdag.

Håndbold: Med en sikker sejr over bundholdet Ringkøbing kunne Odense HC endelig sikre sig den andenplads i grundspillet, som holdet har arbejdet for længe, og som giver to point med videre til slutspillet. Hele 33 - 16 lød cifrene på i en kamp, hvor fynboernes skytter var hårde ved jyderne. Hele otte mål stod holdets topscorer, Stine Jørgensen, for, mens Mette Tranborg var lige i hælene på sin holdkammerat med syv scoringer. Ringkøbing var aldrig rigtig tæt på, og Odense HC kan således gå ind i slutspillet som et af ligaens varmeste hold med fuldt pointudbytte i de seneste fire kampe.

Med tabellen på plads kan cheftræner Jan Pytlick og hans hold se frem mod slutspillet og gøre sig klar til den gruppe, der venter. Som nummer to i grundspillet får Odense selskab af nummer tre, seks og syv i den ene gruppe. Det betyder, at fynboerne skal slås med FC Midtjylland, Viborg HK og Silkeborg-Voel om to pladser i semifinalen. Odense HC får to point med til gruppespillet, mens Midtjylland får et enkelt.

Og i den gruppe forventer Jan Pytlick kamp til stregen.

- Vi havde længe regnet med, at vi ville få Esbjerg i vores gruppe, men Viborg er også et rigtig godt hold. Det er en spændende pulje, og det er godt, vi har de to point med. Midtjylland er tydeligvis også rigtig gode, og man skal huske, at de sparede lidt i den sidste kamp mod Esbjerg, som de tabte. Silkeborg er et hold, som er lidt op og ned, men når de rammer dagen er de meget farlige. De er lidt en favoritdræber, og de kan godt komme til at drille rigtig meget, siger cheftræneren.

Sådan ser grupperne ud
Gruppe 1:

København Håndbold - to point

Nykøbing - et point

Team Esbjerg

Randers HK

Gruppe 2

Odense HC - to point

FC Midtjylland - et point

Viborg HK

Silkeborg-Voel

I semifinalen møder nummer et i gruppen nummer to fra den modsatte gruppe.
Kathrine Heindahl og Odense-forsvaret gav ikke Ringkøbing meget plads.  Foto: Mads Dalegaard
Kathrine Heindahl og Odense-forsvaret gav ikke Ringkøbing meget plads. Foto: Mads Dalegaard

Stramt program

Næste mål for Odense HC er at komme i semifinalen, fortæller Jan Pytlick, og han tror, at holdet har det, der skal til slutspillet, som han mener er en helt anden opgave end grundspillet.

- Jeg tror, det er rigtig vigtigt at man kan filtrere i tingene, så man holder koncentrationen fra kamp til kamp. Vi har været solide på det sidste, og vi skal forsøge at holde momentum. Det er mange kampe på få dage, og der er meget at vinde på god forberedelse. Det er et stramt program, der gør, at der er meget at vinde udenfor banen, siger han.

Første kamp i slutspillet for Odense HC bliver mod Silkeborg-Voel i Silkeborg skærtorsdag. Dernæst møder fynboerne Viborg HK påskedag i Odense Idrætshal klokken 20:30, før holdet onsdagen efter møder FC Midtjylland på udebane. Resten af programmet er ikke helt på plads endnu.

Jan Pytlick tror på hård kamp om semifinalepladserne. Foto: Mads Dalegaard
Jan Pytlick tror på hård kamp om semifinalepladserne. Foto: Mads Dalegaard

Grupper ligger fast: Odense HC sikrede sig to point til slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce