Grønkjær ventes klar til Real-debut


Grønkjær ventes klar til Real-debut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD:Alt tyder på, at den danske landsholdsspiller Jesper Grønkjær kan få debut for Atlético de Madrid i søndagens storkamp mod Real Madrid. Sagen med Atléticos økonomiske udestående med to tidligere spillere synes på vej ud af verden, og danskeren træner målrettet med holdkammeraterne frem mod lokalopgøret.

I Atlético regner man i hvert fald med, at danskeren bliver klar til kamp.

- Vi har ikke hørt andet, lyder det fra klubbens pressetjeneste.

Den danske landsholdsfløj har gjort et godt indtryk i sin første uge i det spanske. Bekymringerne om hans form, efter at han holdt tre ugers pause i december i forbindelse med klubskiftet fra Birmingham, er forduftet. Den 27-årige fløj synes derfor efterhånden at være sikker på en plads i startopstillingen i lokalopgøret. Til gengæld står det endnu ikke helt klart, hvor på banen han skal spille.

Grønkjær er hentet til klubben for at styrke højrekanten, og det er der, han umiddelbart har flest chancer for at komme til at spille på bekostning af argentinske Ariel Miguel Ibagaza.

Skader i truppen har dog på det seneste kostet træner César Ferrando en del hovedbrud. Han arbejder derfor fortsat med at finde den ideelle holdopstilling, og her kan det komme ham til gode, at hans nye danske spiller sparker lige godt med begge ben, og tidligere har spillet på begge kanter både på sine klubhold og på det danske landshold.

Venstrebacken Sergi er nemlig meget tvivlsom til kampen på grund af en skade i foden. Hvis den tidligere Barcelona-spiller ikke bliver klar, vil den normale venstrefløj Antonio López blive rykket ned på backpladsen, hvilket gør Grønkjær til den bedste mulighed foran.

Til tirsdagens træning prøvede Ferrando da også Grønkjær på venstrekanten, hvor han lod den danske landsholdsspiller stå og lave indlæg til angriberne Fernando Torres og Salva Ballesta i tyve minutter. En øvelse danskeren klarede imponerende godt ifølge flere af de fremmødte journalister. (ritzau)

Grønkjær ventes klar til Real-debut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce