Grønkjær nød den sidste dans i Parken


Grønkjær nød den sidste dans i Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Københavns Jesper Grønkjær fik den perfekte afslutning på sin fodboldkarriere søndag i sejren over AaB.

Det blev en mindeværdig afsked, Jesper Grønkjær fik taget, da han scorede til 2-0 for FC København i sejren over AaB med et af den slags mål, han nok næppe nogensinde glemmer.

Pragtmålet, som kantspilleren satte ind efter 45 minutters spil i Parken mod sin tidligere klub, var nær ved at sende nordjyderne ned i den næstbedste række.

Men Esbjerg og Randers endte med at spille uafgjort, og så reddede AaB sig alligevel.

- Jeg er naturligvis glad for, at AaB blev i Superligaen, for jeg havde trods alt også nogle rigtig gode år i AaB.

- Kampen var en god afslutning på sæsonen, vi spillede noget god fodbold og fik sat et flot punktum på sæsonen, siger Grønkjær til klubbens hjemmeside.

Den tidligere Chelsea- og Stuttgart-spiller var også meget tilfreds med at tage afsked med et flot mål og fejringen af endnu et dansk mesterskab i Parken

- Derudover var det da også dejligt lige at slutte af med et mål - og jeg synes selv, jeg ramte bolden okay, selvom den måske godt kunne have fået lidt mere skru, fastslår Grønkjær.

Grønkjær modtog skulderklap og skulle skrive autografer til dusinvis af glade fans, som ville tage afsked med FCK-profilen. Og han blev også fejret på en stort opsat scene, hvor han fik lejlighed til at sige farvel.

- Jeg stopper af hensyn til helbredet. Det har været en eventyrlig rejse, vi har været på. Det er en fantastisk opbakning, jeg har fået fra jer. Stor tak til jer og alle spillerne, siger en bevæget Grønkjær.

Grønkjær nød den sidste dans i Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce