"Gribben" vil have Gravesen til Madrid


"Gribben" vil have Gravesen til Madrid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD:Hvis det står til ledelsen i Real Madrid, bliver det snart Thomas Gravesen, der svinger pisken på midtbanen over de mange offensive stjerner i den sårede spanske storklub. I går bekræftede klubledelsen, at den er meget interesseret i den 28-årige danske midtbanedynamo.

- Vi arbejder på at få ham til klubben. Mere kan vi ikke sige lige nu, sagde klubbens vicepræsident Emilio Butragueno - "Gribben" - på et pressemøde efter holdets formiddagstræning.

Også træner Vanderlei Luxemburgo indrømmer, at Gravesen er interessant, men heller ikke han vil kommentere sagen nærmere.

- Man taler meget om ham nu, men jeg taler om dem, jeg allerede har, og ellers snakker jeg kun med Sacchi (klubbens manageren, red.) og Butragueno om den slags ting. Men ja, han er en spiller, jeg godt kan lide, sagde han efter træningen, hvor Zidane, Roberto Carlos, Raúl, Figo og Beckham løb rundt på den øvre bane på Real Madrids træningsanlæg i Las Rozas nord for Madrid i det, der mest af alt mindede om en reklamefilm.

Savnet efterMakelele

Real-ledelsen har længe været på udkig efter en spiller, der kan fylde hullet på den defensive midtbane efter franske Claude Makelele, der forlod klubben for halvanden sæson siden. Ingen af de tilbageværende midtbanefolk har kunnet løfte arven efter franskmanden, og især efter ansættelsen omkring nytår af den nye manager Arrigo Sacchi og træner Luxemburgo er jagten gået ind på en bølgebryder til midten. På den tidligere Milan-træner Sacchis foranledning er valget faldet på Thomas Gravesen.

De to store spanske sportsaviser, Marca og AS, skriver således i onsdagens udgaver samstemmende, at det kun er et spørgsmål om tid, før Everton accepterer den kongelige klubs bud på mellem 22 og 30 millioner kroner.

En pressemedarbejder i Real Madrid bekræfter ligeledes over for Ritzau, at der er ved at ske noget.

- Officielt er der ikke sket noget endnu, men når de to store sportsaviser først er enige om noget, så er det et spørgsmål om kort tid. Måske ikke i dag eller i morgen, men snart, siger han.

"Gribben" vil have Gravesen til Madrid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce