Greve udtaget til EM-samling

HC Odense-målvogter Cecilie Greve er blandt de 22 spillere, som landstræner Jan Pytlick satser på i EM-kvalifikationen.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Greve udtaget til EM-samling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner Jan Pytlick fik plads til en enkelt HC Odense-spiller i truppen til EM-kvalifikationskampe i håndbold

Håndbold: HC Odense-målvogter Cecilie Greve er blandt de 22 spillere, som landstræner Jan Pytlick har indkaldt til samling i forbindelse med EM-kvalifikationen.

Danmark er kommet i gruppe 1 sammen med Ukraine, Østrig og Litauen, og det er altså de første to ud af i alt seks kval-kampe, der afvikles i denne måned.

Samlingen foregår 21.-28. oktober, hvor der er kamp i Roskilde mod Østrig onsdag den 24. oktober. Holdet rejser om lørdagen til Litauen og spiller her kamp mod hjemmeholdet om søndagen.

- Det er en god og stærk trup, som jeg glæder mig til at arbejde med i Roskilde. Kampen mod Østrig er en nøglekamp, som vi har stort fokus på. Vi spiller kampen på hjemmebane i Roskilde og har brug for et godt resultat, for at få det bedst mulige udgangspunkt i puljen, hvor Ukraine er vores stærkeste modstander, siger Jan Pytlick til dhf.dk.

Blandt bagspillere er der fundet plads til Anne Mette Hansen fra 1. divisionsklubben Ajax. Hun var med til at vinde bronze ved U19 EM i Kolding tidligere på året. Playmakeren Jane Schumacher, Skive, og målvogter Søs Søby, København, er også nye i en trup, hvor der også er gensyn med Camilla Dalby og Maibritt Kviesgaard

De 22 udtagne spillere er:
Målvogtere: Cecilie Greve, Søs Søby og Rikke Poulsen
Stregspillere: Susan Thorsgaard, Marianne Bonde og Mette Gravholt.
Fløjspillere: Ann Grete Nørgaard, Maria Fisker, Mie Augustesen, Maibritt Kviesgaard, Trine Østergaard og Gitte Andersen.
Bagspillere: Stine Jørgensen, Pernille Larsen, Sofie Strangholt, Anne Mette Hansen, Lotte Grigel, Kristina Kristiansen, Jane Schumacher, Line Jørgensen, Louise Burgaard og Camilla Dalby

Greve udtaget til EM-samling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce