Gregersen tier stille


Gregersen tier stille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDTERFORSVAR: OB må møblere om i de bageste rækker - ung svensker står på spring
FODBOLD: Jacob "Gaxe" Gregersen var som bekendt ikke i truppen, da OB med succes tog hul på den nye sæson.

Men efter Jan Sønksens udvisning i de sidste minutter af Brøndby-kampen er der på ny en plads ledig i det centrale OB-forsvar.

Men om der så står "Gaxe" på den, svæver foreløbig i det uvisse.

Jacob Gregersen meldte søndag ud over for TV3's Onside, at han mener, han er færdig i OB.

I går var OB'eren, der blev hentet i Farum, og som har haft en enkelt sæson i Ådalen, mere fåmælt.

- Jeg beklager, men jeg har ikke nogen kommentarer, lød det fra Jacob Gregersen.

Da Jan Sønksen blev vist ud mod Brøndby, var Chris Sørensen netop blevet skiftet ind, og dermed kunne OB uden videre foretage en rokade, der sendte Fernando Derveld ind i midterforsvaret og Chris Sørensen ud som venstre back.

Den variant kan bruges på søndag mod FC Midtjylland, og så er der endnu et alternativ: I kulissen spøger svenske Pontus Segerström fra Brommapojkarna i den næstbedste svenske række.

Han var kortvarigt til prøvetræning i OB i sidste uge og nåede at spille 2. halvleg af træningskampen mod West Bromwich, hvor han gjorde et positivt indtryk, ligesom han fik et godt skudsmål fra cheftræner Troels Bech med tilbage til Sverige.

- Forhandlingerne er i gang, og det ser positivt ud, så vi venter snart at kunne melde noget mere konkret ud, siger Troels Bech om 23-årige Segerström.

At Jacob Gregersen ikke var i truppen mod Brøndby, ser Troels Bech ikke noget specielt mærkeligt i - også fordi "Gaxe" havde været skadet i ugerne op til kampen.

- Jeg ser ikke noget polemik i det. Der er andre dygtige spillere i truppen, der heller ikke er med på OB's hold. Sådan noget er jo en hverdagsting i klubber som FCK og Brøndby, siger Bech.

Ingen dramatik

Heller ikke OB-direktør Kim Brink ser den store dramatik i "Gaxe-sagen":

- Umiddelbart vil jeg sige, det er blæst lidt hårdt op. Vore trænere har valgt at se bort fra ham i en-to-kampe, og det er meget normalt i fodbold.

- Jeg overværede mandags-træningen, og dér kløede "Gaxe" på. Det hele er ikke så indviklet. Han skal bare kæmpe for at komme på holdet igen, siger Kim Brink.

At "Gaxe"s udmeldinger så falder sammen med OB's interesse for svenske Pontus Segerström ser Kim Brink som tilfældighedernes spil.

- Ham har vi fulgt siden foråret, og enhver kan jo se, at vi på sigt har brug for yngre spillere. Alt andet ville være uansvarligt. Vi har kontrakt med "Gaxe" frem til næste sommer, og den kan vi jo vælge at forlænge til den tid, eller vi kan vælge noget andet, siger Kim Brink.

OB's træner-duo vil nu benytte ugen til at finde ud af, hvem der skal dæmme op for ligaens absolut varmeste angrebsspiller, Mohamed Zidan, i det, der er gået hen og er blevet rækkens absolutte topopgør.

- Ja det er landets p.t. farligste angrebsduo, vi skal op imod, for det er i høj grad Frank Kristensen, der er med til at gøre Zidan så god, siger Troels Bech.

Han kunne konstatere, at bortset fra lidt overbelastede lyskener som følge af den glatte bane i Brøndby, så var OB'erne sluppet uden skrammer fra den succesfulde åbningskamp.

Og han kunne også ved gårsdagens træning konstatere, at den unge brasilianske angriber, der var til prøvetræning, ikke havde de store perspektiver i sig.

- Det ville tage for lang tid at udvikle ham til en spiller, der kunne forstærke holdet, siger Bech om angriberen, der er returneret til Brasilien.

Gregersen tier stille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce