Gravesen kræver indkøb i Everton


Gravesen kræver indkøb i Everton

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Thomas Gravesen har holdt et møde med Evertons manager David Moyes, og den danske landsholdsspiller har fortalt, at han ikke vil forlænge sin kontrakt, før der kommer nye profiler, som kan hjælpe Everton med at spille med om de øverste pladser i tabellen.

- Thomas har fortalt mig, at han vil se Everton klare sig bedre, man han sagde også, at hvis vi gør det, så vil han ikke tøve med at blive i Everton. Bolden er nu på klubbens banehalvdel, og vi skal få ham til at tro på, at vi kan klare os bedre i fremtiden, siger Evertons manager David Moyes på klubbens hjemmeside.

Kassen er tom

Problemet for Moyes er, at klubben ikke har mange penge at købe ind for. Det hjælper heller ikke på finanserne, at klubbens 18-årige angriber Wayne Rooney er blevet tilbud en ugeløn på over 500.000 kroner for at forlænge sin kontrakt.

Thomas Gravesen har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Everton, og den engelske klub risikerer efter kontraktudløb at miste Gravesen på en fri transfer. Klubber som spanske Atletico Madrid og Hamburger SV fra Tyskland skulle være interesserede i at tilknytte Gravesen.

Everton er i øjeblikket på træningslejr i USA, og efter planen skal Gravesen torsdag spille sin første kamp for klubben siden EM-slutrunden, når Everton møder det mexicanske hold Pachuca.

Gravesen kræver indkøb i Everton

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce