Gravesen kongelig


Gravesen kongelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBUT: Thomas Gravesen fik 23 minutter for Real Madrid

FODBOLD: Klokken var 22.26 i aftes, da Thomas Gravesen under kæmpejubel fra Real-tilhængere snørede sine shorts og blev skiftet ind midt i 2. halvleg, da uret stod på 67.17.

Da førte Real med 2-1 over Zaragoza.

Figo blev taget ud og forinden havde den brasilianske træner Vanderlei Luxemburgo med to fingre vist Gravesen, at han skulle ind og være låsesmed i diamantformationen bag Zidane, som østjyden omgående gav dessiner om den nye plan.

Så blev David Beckham sendt ud på højre fløj.

Respekt Gravesen

Gravesen satte sig straks i respekt med en overlegen aktion og viste stor kølighed, selv om arbejdsbetingelserne var lette med en mand i overtal efter en Zaragoza-udvisning.

Gravesen spillede små sikre afleveringer men også et par lange skift, indtil han viste sine evner som tacklende terrier, hvis en modstander lavede tunnel på Gravesen - eller han selv lavede en fejlaflevering.

Han var ikke til sinds bare at nyde sin årsløn på 20 millioner danske kroner, men kommunikerede på Gud-ved-hvilket sprog med sine holdkammerater.

Gang på gang zoomede kameraerne allerede tidligt ind på Thomas Gravesen, der startede med at varme den kongelige bænk på Estadio Santiago Bernabeu.

Vanderlei Luxemburgo afslørede på forhånd, at en enkelt træningssession ikke var nok for Gravesen til at fortrænge de to centrale midt-banespillere Solari og David Beckham fra startopstillingen.

Selveste Pelé - og Stig Tøfting som Gravesens "ledsager" - var på besøg i den spanske hovedstad, hvor Henning Jensen og Michael Laudrup indtil i aftes var de eneste danskere, der havde optrådt på holdet i en af de mest berømte klubber i verden.

Zaragoza fyrede en grim meteor af sted mod Real-galaksen allerede efter 21 minutter, da David Villa kørte slalom uden om Helguera og puttede bolden overlegent ind til 0-1.

Stjernerne Zidane, Figo, Carlos, Ronaldo og Beckham virkede som sædvanlig rystede over, at modstanderne også ville noget.

Frygtet småspil

Real blev skarpere op mod pausefløjtet og efter det frygtede småspil mellem Ronaldo og Zidane, vippede Raúl overlegent bolden over Zaragozas målmand og i kassen til 1-1.

Straks efter pausen fik Zaragozas Alvaro korrekt rødt og to minutter efter fik snakken om Reals dommertække ny næring, da Zidane prikkede bolden videre til Figo - i klar offside - og portugiserens forsøg blev halvklaret, inden Ronaldo med et danseskolebuk nikkede ind til 2-1.

Med rette gik Zaragozas træner, den skrutryggede tidligere Barca-stjerne Victor Munóz, mentalt op i limningen, da Salgado begik et kæmpestraffespark uden at det blev dømt.

Dommeren fortrak ikke en mine.

Michael Owen var også kommet ind i stedet for Ronaldo, og fire minutter før tid satte han det sidste søm i Zaragozas ligkiste til 3-1 ved at dreje bolden i langt hjørne forbi en noget konsterneret Zaragoza-keeper Luis Garcia.

Og Gravesen kunne være stolt af sin debut.

Der gik trods en grim fejl til sidst af vejlenseren et ryk gennem Real-holdet, da han kom ind.

Gravesen kongelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce