Grækerne kan gå hele vejen


Grækerne kan gå hele vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EM's hidtil største overraskelse er uden diskussion Grækenland.

Men specielt overraskende er det nu ikke for træner Peer Danefeld, der i mange år har fulgt grækernes træner, tyske Otto Rehhagel.

- Rehhagel har gjort det, han har haft succes med mange andre steder:Han har skabt et HOLD. Grækerne har altid haft gode fodboldspillere, men det har været individualister, som ikke fungerede som hold.

- Det har Rehhagel fået styr på. Ligesom han gjorde det i mange i Werder Bremen og Kaiserslautern.

- Hvad er det for mekanismer, der skal til for at få spillerne til at fungere bedre sammen?

- Du skal stadig give plads til individualisterne, men det er vigtigt, at de også gøres forståeligt, at de betyder noget for holdet. Kunsten er at finde den rigtige balance mellem individualisterne og kollektivet.

- Italiens kamp mod Danmark var et eksempel på, at individualisterne ikke arbejdede for holdet. Men så i kampen mod Sverige, hvor der var kommet folk som Gattuso, Pirlo og Cassano med fra start, var det et helt andet hold, hvor alle arbejdede for alle.

- Grækerne kan nå langt, ja, jeg tror faktisk, de kan gå hele vejen, hvis det skal være. På mange måder sammenligner jeg Otto Rehhagel lidt med Richard Møller Nielsen, de er fra samme generation og har samme fokus på det at skabe et hold, lyder det fra Peer Danefeld.

Peer Danefeld har trænet en række divisionsklubber og er i øjeblikket kvindetræner i Brøndby IF.

Grækerne kan gå hele vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce