Golflegende: Tiger Woods slår min rekord

Jack Nicklaus, onsdag i Augusta.
Foto: Curtis Compton/AP/POLFOTO

Golflegende: Tiger Woods slår min rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere golfspiller Jack Nicklaus, som vandt 18 majors, regner med, at Tiger Woods overtager rekorden.

Ikke siden 2008 er det lykkedes Tiger Woods at vinde en major-turnering i golf, men amerikaneren gør et nyt forsøg i denne uges 77. udgave af US Masters, som begynder i dag.

Den tidligere verdensetter er strandet på 14 major-titler i karrieren, og det er fire færre end rekordholderen Jack Nicklaus.

The Golden Bear, som Nicklas blev kaldt i sin storhedstid, er dog sikker på, at Woods nok skal løfte mindst fem af de store trofæer igen, så rekorden for flest vundne majors vil blive slået.

- Jeg har sagt det før, og jeg vil blive med at sige, at jeg stadig forventer, at Woods slår min rekord. Jeg mener, at han er så dygtig, motiveret og fokuseret, at han slår den, siger Nicklaus ifølge nyhedsbureauet AFP.

Woods har haft svært ved at finde storformen, siden skandalen om utroskab i december 2009 kom frem, og han efterfølgende blev skilt fra svenske Elin Nordegren i 2010.

Men i dette forår har det lysnet gevaldigt for Woods med flere flotte turneringssejre og fokus på spillet med golfkøllerne.

- Jeg føler mig komfortabel i alle aspekter af mit spil. Jeg føler, at jeg har forbedret mig, og jeg er blevet mere stabil, som sejrene også viser, siger Woods.

Nicklaus har lagt mærke til forbedringerne på golfbanerne, og det skal Woods bygge videre på, mener legenden.

- Woods har spillet godt i foråret. Og jeg tror, at hvis han vinder her, så vil det være et stort skridt på vejen mod at få genoprettet sin selvtillid i forhold til, at han ikke har vundet en major i et stykke tid.

- Han er nødt til at ramme formen. Klarer han den her, så vil være et fantastisk boost for ham. Hvis han ikke klarer den - ovenpå det gode forår han har haft - så tror jeg, at det vil blive sværere for ham, siger Nicklaus.

- Jo ældre han bliver og ikke vinder en major, jo længere vil min rekord holde, konstaterer den i dag 73-årige Nicklaus.

Woods har vundet US Masters fire gange i karrieren - senest i 2005, mens Nicklaus vandt turneringen seks gange.

- Woods er en af favoritterne hver gang. Jeg kan gå tilbage og se på min egen historie her. Jeg vandt i 1963, 65 og 66, men så vandt jeg ikke igen før 72, og så vandt jeg i 75, og så gik der 11 år, før jeg vandt i 86.

- En karriere varer ikke kun nogle få år. Så det betyder ikke noget, at han ikke har vundet her i nogle år. Men jeg er sikker på, at det betyder noget for ham, siger Nicklaus.

Der er også håb om dansk succes i US Masters. Thorbjørn Olesen debuterer i turneringen, mens Thomas Bjørn deltager for 10. gang i karrieren.

Golflegende: Tiger Woods slår min rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce