Golden Set gav vigtige point til OBK


Golden Set gav vigtige point til OBK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBK - Værløse 4 - 3

Badminton. Det blev nøjagtig så spændende som forudset. OBK og Værløse var på forhånd favoritter til at tage de to pladser i kvalifikationsspillet, der gav plads i den kommende sæsons Badmintonliga. Og de to klubber levede i den grad op til forventningerne i ugens to opgør i henholdsvis Værløse og Odense.

Tirsdag måtte fynboerne rejse hjem med et nederlag på 4-3 og i torsdagens returopgør endte det præcis modsat. Dermed fastholdt OBK duksepladsen med Værløse lige i nakken.

Fynboernes plan var at satse på samme opstilling hjemme i Godthåbsgade, som var tæt på at sikre sejren i det storkøbenhavnske. Og det var rigtig tæt på at lykkes i opgørets seks matcher. OBK vandt igen herredouble og 2. herresingle. Til gengæld kunne Airi Mikkela ikke gentage successen og måtte bøje i et klart nederlag. Til gengæld revancerede Steffen Rasmussen sig i 1. herresingle og sikrede dermed fynboerne 3-3. Dermed skulle de to klubber endnu en gang ud i et Golden Set.

Ganske som i Værløse stod slaget i mix-double med de samme fire spillere. Heldigvis trak Frederik Søgaard og Amanda Høgstrøm denne gang det længste strå og dermed sikrede OBK sig en samlet sejr på 4-3 og dermed to vigtige point på kontoen. Dermed satte fynboerne sig tungt på førstepladsen og nu skal meget gå galt, hvis ikke OBK sikrer sig returbilletten til næste års liga.(bendix)

Golden Set gav vigtige point til OBK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce