Godt med guld i Give

Olympias Anders Hugger Nielsen (t.h.) havde som for ventet ingen problemer mod Frank Rasmussen i DM-finalen i letsværvægt. Fynboen dansede som John Travolta og slog til som Bruce Willis, og hentede en stensikker pointsejr hjem.
Foto: Nordfoto

Godt med guld i Give

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GULD: De fynske DM-deltagere kæmpede en brav kamp om medaljerne - og vandt

BOKSNING: Et hurtigt kig på handskerne, et slag i skridtet, tandbeskytteren er på plads, og hjelmen sidder rigtigt.

Udstyret skal tjekkes, inden bokserne kan få lov til at kæmpe.

I går aftes blev DM fyret af i Give under projektørlys og i mediernes bevågenhed. Temperaturen steg hastigt i hallen, mens bokserne udkæmpede deres slag i ringen.

Lokale fans tog med

På sidelinjen gjorde de trofaste støtter fra Olympias Venner deres bedste for at heppe deres fynske deltagere til sejr.

I første omgang gik tilråbene til letsværvægteren, Anders Hugger Nielsen, som også affærdigede sin semifinalemodstander, Frank Rasmussen, med lethed og stillingen 37-7.

Det gav en direkte billet til finalen. En billet, som kollegaen, Gert Eriksen, også indkasserede, mens Yvonne B. Rasmussen kvalificerede sig til finalen som én af to tilmeldte.

Også BK Rollos Dennis Rasmussen boksede sig til semifinalen - fire kvalificerede gav blod på tanden og rig mulighed for metal til hjemøen.

Propelarm og dansetrin

22-årige Yvonne B. Rasmussen var den første odenseaner, der blev heppet til guld. Weltervægteren bankede med propelarme sin modstander helt ud af ringen med cifrene 30-10. Et resultat, hun var mere end tilfreds med.

- Det var en rigtig god kamp, og lidt anderledes end da vi mødtes sidst. Vi var mere afventende denne gang, fortalte Yvonne B. Rasmussen, mens hun leende drillede Anders Hugger Nielsen med sin guldmedalje.

Han var næste fynske deltager i ringen. Kampen var præget af Huggers gennemtænkte kontrateknik. Han dansede sin modstander træt og satte huggene præcist ind til resultatet 36-14.

Kampen varede de fire omgange, selv om Anders Hugger Nielsen lignede én, der kunne overstå affæren på en enkelt.

- Der er ingen grund til at forcere - vi fik begge en god kamp ud af det, og jeg er skadesfri inden mit næste stævne, sagde Anders Hugger Nielsen med et smil.

Det forsvandt dog hurtigt, da han blev indkaldt til dopingkontrol.

- Hvorfor indkalder de aldrig én til det inden? Jeg kan da ikke pisse i en kop nu, mumlede en let irriteret vinder, der nu kunne se frem til at skulle drikke flere liter vand.

Han var dog ikke så uheldig som Rollos Dennis Rasmussen, der indkasserede et par skarpe hug fra Claus Bertino og en sølvmedalje, han var træt af at få.

- Jeg er træt af at få sølv hver gang, sukkede Dennis Rasmussen i omklædningsrummet.

Under al kritik

Stævnets måske mest omtalte kamp involverede Olympias mellemvægt Gert Eriksen. Hans modstander, Brian Brantley, havde stort set frit lejde - kamplederen så intet og det benyttede Brian Brantley sig af.

Gert Eriksen måtte modtage et hug med albuen, finde sig i at Brantley låste den arm, som kamplederen ikke kunne se og andre beskidte tricks, der ikke kun bragte den vordende far i kog, men også ud af ringen med en andenplads.

- Det var ikke en fair kamp, men det var tilsyneladende ikke noget, stævnelederen opdagede, hvæsede Gert Eriksen efter kampen, stadig iført sin blod-indsmurte DM-trøje.

Godt med guld i Give

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce