Godt fløjspil bag dansk sejr


Godt fløjspil bag dansk sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var de fire danske fløjspillere, som var hovedarkitekterne bag den danske sejr over Slovenien i den første håndboldkamp ved turneringen Cimber Sterling Cup.

15 scoringer fra de danske fløjspillere Lars Christiansen, Hans Lindberg, Lasse Svan Hansen og Anders Eggert. Kanterne var en af nøglerne bag den danske sejr på 36-35 over Slovenien ved træningsturneringen Cimber Sterling Cup. Det mener Lars Christiansen, som stod for fire af fløjenes scoringer.

- Vi spillede dem rigtigt i angrebet, og det lykkedes at spille boldene godt ud på fløjene. Det blev nøglen til succes mod slovenerne, og den del af spillet kan vi være godt tilfredse med, siger Lars Christiansen.

Landstræner Ulrik Wilbek er også godt tilfreds med variationen i det danske angrebsspil.

- Vi fik sat mange angreb godt op og gjort os farlige. I angrebet er vi et stykke længere fremme, end jeg havde regnet med. Og så er det godt, vi havde viljen og gejsten til at vinde sådan en tæt kamp, hvor vi var bagud det meste af kampen, siger Wilbek.

Landstræneren er til gengæld overrasket over, at det var danskernes mangelfulde forsvarsspil, som gjorde det uhyre svært at hente den smalle sejr.

- Jeg troede, at det ville være forsvaret, som ville spille godt, og at vi ville få problemer i angrebet. Men det var lige omvendt. Vi mødte nogle andre typer, end vi er vant til, og slovenerne skabte mange overtalssituationer imod os. Det overraskede os, og vi fik først fat i dem sidst i kampen, siger Wilbek.

Godt fløjspil bag dansk sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce