GOG er klar til at spille pokalfinale søndag kl. 16.00 i Sparekassen Fyn Arena, hvor modstanderen hedder HC Midtjylland. Lørdag aften bliver der hygget på Frederik VI's Hotel

GOG-spillerne indleder opladningen til søndagens pokalfinale på Hotel VI's Hotel. Det sker med en god middag, lørdag aften.

Også modstanderne i finalen fra HC Midtjylland deltager i spisningen. Midtjyderne overnatter også på hotellet, mens GOG-spillerne går hver til sit efter spisningen for at sove i egne senge, inden det går løs i Sparekassen Fyn Arena med kampstart klokken 16.

- Første mål var at vinde semifinalen (det skete med 25-23 over Århus Håndbold, red.), så GOG også var med i søndagens finalestævne på egen ø. Nu er vi i finalen, og så skal vi naturligvis gøre arbejdet færdigt og tage den titel, konstaterer GOG-direktør Kasper Jørgensen.

Selv om angrebsspillet haltede noget for GOG mod altid bravt kæmpende Århus Håndbold, virker de gule stærkere end HC Midtjylland vurderet på lørdagens semifinaler.

Det "nye" GOG, der blev dannet efter konkursen i januar 2010 over det gamle GOG-selskab, er snublende tæt på sin første titel.

Målmandshelten Frank Mikkelsen i Sport Fyn, søndag: "Hårene rejste sig over alt på min krop, da jeg scorede."

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle
2
Pokalfinale venter: GOG sænker Århus

Pokalfinale venter: GOG sænker Århus

GOG-matchvinder: Helt åbent i pokalfinalen

GOG-matchvinder: Helt åbent i pokalfinalen