God Rabbits-statistik i Århus


God Rabbits-statistik i Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Rabbits er under voldsomt pres inden 5. finalekamp mod Bakken

Basketball: Svendborg Rabbits’ guldchancer hænger i en tynd tråd. Kaninerne skal vinde de sidste tre finalekampe mod de stærke Bears fra Bakken, hvis det skal lykkes at hive DM-titlen hjem til Fyn.

Selv om det lyder som en nærmest umulig opgave, er Rabbits-træner Craig Pedersen fortrøstningsfuld. Og med god grund. For Rabbits har vundet to af tre opgør i Århus i denne sæson.

- Vi har spillet nogle gode kampe deroppe , og så skal vi selv rette på nogle af de fejl, vi lavede i sidste kamp. Bakken må ikke få så stort et forspring, som de gjorde i 1. halvleg, siger Craig Pedersen om Rabbits-nederlaget i egen hule i torsdags.

- Vi tror på det. Spillerne træner hårdt, og indstillingen fejler ikke noget, men vi skal selvfølgelig præstere på banen, siger han.

Skal alle spille bedre

Da de to hold mødtes i Svendborg i mandags, svigtede Rabbits-angrebet gang på gang, og Bakken kunne sikkert køre sejren hjem. Derfor gælder det om at holde hovedet koldt i Århus i aften, hvis den tredje udesejr mod Bakken skal i hus.

- Vi skal være meget mere rolige i angrebet. Sidst tog vi for mange dårlige beslutninger og afsluttede for hurtigt, så vi skal have mere ro på og spile med større tålmodighed, siger Craig Pedersen, der håber spillerne løfter sig i flok:

- De gode spillere skal være bedre til at finde dem, der er fri, og de, der er fri, skal tro på deres skud - ligesom i kamp nummer tre. Det er ikke en mand, der skal afgøre det hele. Vi skal alle spille bedre, siger han.

TV:

DK 4 kl. 19.00 (direkte)

God Rabbits-statistik i Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce