Gnisterne føg i Parkhallen


Gnisterne føg i Parkhallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FIGHT: Horsens gav GOG sæsonens første point-tab efter hidsig og intens ild-kamp

HÅNDBOLD: Lugten af sved og lyden af barske kommandoer gjaldede gennem luften fra første fløjt.

Vidste man ikke bedre, skulle man tro, det var en flok havnearbejdere på overtid, der tonsede rundt inden for linierne. Horsens og GOG gav hinanden en hidsig og ubarmhjertig kamp, der fik folk i den intime Parkhallen helt ud på kanten af stolesæderne fra første tackling.

Og med en åndeløs afslutning reddede HåndboldLigaens tophold sin status som ubesejret, da Saskia Mulder udlignede til 23-23 med ti sekunder igen.

Den kamp havde det hele.

Komet-klubben Horsens med sine fire landsholdsspillere og intime hjemmebane måtte næsten blive en stor hurdle for GOG. Optimismen blomstrer i fuldt flor hos jyderne, og det var såre fortjent, at de fysisk stærke kvinder brød GOG's sejrsrække.

1. halvleg blev en helt forrygende fight. Horsens indledte med et bastant tacklende forsvar og et tungt angrebsspil, hvor især landsholdsspiller Pernille Jørgensen førte an. GOG'erne så ud som om, de havde sovet i spillerbussen siden natkassekampen i onsdags. Og på en dag, hvor der skulle meget til at tænde fynboerne, var tabet af den skadede anfører Conny Hamann-Boeriths ekstra stort.

Horsens foran med fem

Horsens tromlede sig gennem de første 10 minutter og kom foran hele 6-1. Så tog GOG-træner Morten Soubak timeout, og langsomt, men sikkert, nærmede fynboerne sig hjemmeholdet. Natasja Burgers var blevet holdt i et jerngreb af Tine Ladefoged, men GOG fandt sin løsning på det problem ved at placere Pernille Hansen på venstre fløj og Olga Assink på stregen. Hansens mange indløb og screeninger åbnede op for den kompakte Horsens-defensiv, og så knyttede Elly An de Boer næven og gav sig til at tordne boldene i kassen.

- Vi vidste godt, det ville blive svært heroppe, og det var ikke kampen fra i onsdags, der sad i benene. Men vi får ikke tempo på angrebsspillet fra start, og så dækker Horsens altså godt op, mente Ditte Andersen, der storsvedte efter opgøret.

Ved pausen stod det 12-11, og absolut intet var afgjort. Men hvilken fight!

I 2. halvlegs begyndelse fik GOG en overgang bedre fat og nåede op på uafjgort. Udvisningerne føg om ørerne på de to hold, men ingen af dem formåede for alvor at udnytte det til et afgørende overtag.

Når GOG har det svært mod netop Horsens, er det ikke mindst fordi, jyderne slås med nøjagtig samme våben som fynboerne, og i går gjorde de det næsten bedre.

Det var hele tiden GOG, der måtte halse efter Louise Pedersen i kontraerne, og Natasja Burgers blev stadig holdt i et jerngreb.

I en tæt, tæt kamp blev det meget afgørende, at Pernille Jørgensen fra Horsens med ti minutter igen fik sin tredje udvisning og dermed blev diskvalificeret. Uden hende manglede Horsens den sidste ro og stabilitet, da det strammede til.

Må være tilfredse

GOG kan være bedst tjent med det ene point, og fynboerne kan samtidig glæde sig over at være uden nederlag i 20 kampe med hollandsk deltagelse. Oranje har fortsat aldrig prøvet at tabe i gult!

Gnisterne føg fornøjeligt rundt på vinylet i 60 minutter. Og hvilken herlig optakt til den pokalfinale, de to hold skal levere den 10. februar i Odense Idrætshal.

Gnisterne føg i Parkhallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce