Glen Riddersholm roser Glen Riddersholm


Glen Riddersholm roser Glen Riddersholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mentalt har FC Midtjylland flyttet sig meget, efter træner Glen Riddersholm er kommet til, mener Riddersholm.

Godt nok formåede FC Midtjylland ikke at vinde onsdagens kamp mod Randers FC, selv om uldjyderne så ud til at kontrollere kampen og kom godt fra start med 2-0 inden for den første halve time.

Men ved overhovedet at have været med i kampen om bronzemedaljer og pokaltitlen på samme tid har klubben rykket sig mentalt.

Det mener i hvert fald den nyligt fastansatte cheftræner, Glen Riddersholm, der også kan pege på årsagen: Glen Riddersholm.

- Siden jeg overtog, har vi gjort fremskridt - særligt mentalt, siger Glen Riddersholm og tilføjer senere i interviewet.

- Vi har jo flyttet os helt vildt mentalt, siden jeg kom til.

Træneren har længe sat sit præg på spillestil og metoder i klubben, men med forfremmelsen er der sket noget mere på det mentale niveau, mener hovedpersonen. Og det handler om hele kulturen i klubben.

- Jeg tror, det handler om, vi tidligere har været tilfredse med at være klassens frække dreng. Det har jeg gjort op med. Jeg vil vinde, siger Glen Riddersholm.

Ifølge træneren er FC Midtjylland tidligere rendt ind i store nederlag efter pokalkampe, men denne gang begrænsede holdet altså udturen til en uafgjort mod Randers.

Og onsdagens uafgjorte resultat skyldes fejl, som vil ske på et hold med en gennemsnitsalder i starten af 20'erne, siger træneren, der stadig tror på bronzemedaljer til FC Midtjylland.

- Jeg er en vinder. Og når de stadig er inden for rækkevidde, så jagter vi dem, siger Glen Riddersholm.

Glen Riddersholm roser Glen Riddersholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce