Gisninger om OB-byttehandel


Gisninger om OB-byttehandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Backen Søren Jensen er tilsyneladende i spil i sag om Espen Ruud-skifte.

FODBOLD: OB's Søren Jensen er måske på vej til norske Odd Greenland som en del af en byttehandel, hvor Espen Ruud - som omtalt i avisen i går - drager den anden vej.

Den 24-årige OB-venstre back, Søren Jensen, har kun været med i otte kampe i denne sæson - Chris Sørensen har været Lars Olsens førstevalg.

Den norske avis Varden satte i går Søren Jensen i forbindelse med Odd Grenland. Søren Jensen har flere gange overfor Fyens Stiftstidende understreget hans behov for at komme til at spille "kontinuerligt" - specielt fordi han nu er 24 år. Og i aftes sagde Søren Jensen til Stiftstidende:

- Jeg ved bare, at jeg skal af sted for at spille fodbold... Det har jeg et kæmpebehov for. Min situation i OB er låst fast, og der skal ske noget for at fremme min karriere.

wSøren Jensen vil dog ikke direkte kommentere Odd Greenland-gisningerne men henviser i den forbindelse til sin agent Michael Steensgaard

Michael Steensgaard, siger imidlertid, at OB-forsvarsspillerens fremtid langt fra er på plads endnu.

- Jeg har ikke været inde over noget, og vi har slet ikke drøftet det. Vi arbejder med forskellige løsninger. Søren skal ud og spille, og vi snakker løbende med OB, siger Michael Steensgaard til TV 2.

Søren Jensen har tidligere opnået fire kampe for det danske U21-landshold.

Gisninger om OB-byttehandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce