Gislason-agent kritiserer udelukkelse


Gislason-agent kritiserer udelukkelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stefan Gislasons agent forstår ikke, at spilleren skal blive hjemme fra træningslejr på grund af transferinteresse. I stedet skulle han holde formen ved lige.

Brøndbys beslutning om at lade Stefan Gislason blive hjemme fra klubbens træningslejr i Malaga på grund af "reel interesse for spilleren fra et par klubber" vækker undren hos hans agent, Arnor Gudjohnsen.

- Stefan har altid været professionel og udført sit arbejde, og han har ikke gjort noget forkert i den her situation. Stefan er stadig Brøndby-spiller, og han burde selvfølgelig være sammen med truppen, når de tager til Spanien. Jeg ved ikke, hvorfor han ikke er med, siger agenten til tipsbladet.dk.

Omvendt mener Arnor Gudjohnsen, at en deltagelse i træningslejren ville gavne et muligt salg af islændingen.

- Skulle han skifte klub, så ville det da også give mening at være med på sådan en tur og træne med holdet, så han kan holde formen ved lige, siger han.

Gislason har tidligere udtrykt ønske om at komme væk fra Brøndby, hvor spilletiden har været sparsom på det seneste. Islændingens agent fortalte op til transfervinduets åbning denne vinter, at man ville arbejde på at få midtbanespilleren solgt, hvis det rette tilbud skulle dukke op.

Men som tiden er gået, er transfervinduet lukket i de fleste ligaer. Dog er et skifte til Norge eller Sverige stadig en mulighed for Gislason.

Gislason-agent kritiserer udelukkelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce