Giftig lodtrækning til FCK


Giftig lodtrækning til FCK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVÆRT: Sidste sæsons finalister fra AS Monaco bliver den sidste forhindring på mestrene vej til Champions League
FODBOLD: Nyheden om, at FC København skal møde de franske Champions League-finalister fra sidste år, AS Monaco, fik en blandet modtagelse hos københavnerne, der dog først skal gøre arbejdet færdigt mod slovenske NK Gorica.

Bo Svensson, der som anfører glæder sig til at gå forrest i de europæiske kampe, havde helst set en anden klub komme op af krukken, da lodtrækningen fandt sted i schweiziske Nyon i går.

Han vurderer Monaco som en svær modstander samtidig med, at klubben måske ikke har den samme klasse som eksempelvis Real Madrid og Manchester United, der også var med i lodtrækningen.

- Man kan vel sige, at det er en middel- lodtrækning. Jeg kunne godt have ønsket mig en bedre lodtrækning. Enten til den side, hvor vi havde haft sportsligt bedre chance for at komme i Champions League, eller til den anden side hvor vi havde mødt nogle af de rigtigt store hold, og så havde fået den oplevelse ud af det. Det her er hverken helt skidt eller helt godt, men vi har da en chance, sagde Bo Svensson, efter han havde fået overbragt resultatet af lodtrækningen.

Østergaard enig

FCK's bestyrelsesformand Flemming Østergaard er enig med Svensson i, at der var mere attraktive modstandere, som de danske mestre kunne have trukket, men ser alligevel frem til mødet med Monaco, som han langtfra vil kategorisere som en dårlig lod-trækning.

- Vi må bare konstatere, at sådan er det, og så må vi gå ud og løse opgaven. Alle andre spekulationer om hvem vi kunne have mødt, gider jeg ikke diskutere. Monaco er en stor mundfuld. Det er et dygtigt hold, som har spillet godt ikke mindst på det seneste i Champions League sidste år. Så vi skal være skarpe for at slå dem, men vi går til opgaven med professionalisme og med en tiltro til, at vi kan slå dem, sagde Flemming Østergaard.

Monaco klar favorit

Selv om anfører Bo Svensson også mener, at Monaco kan besejres på en god dag, så maner han alligevel til besindighed og vil ikke skrue forventningerne op.

- Hvis man trækker Champions League-finalisterne, skal man være mere end almindelig overmodig, hvis man går ind med en forventning om at komme i Champions League, når man er danske mestre. Sådan er vægtfordelingen trods alt stadig væk i international fodbold, sagde han.

Hvis det som ventet lykkes for FCK at besejre NK Gorica, skal klubben i den tredje og sidste kvalifikationsrunde til Champions League først møde Monaco på hjemmebane i Parken, den 11. august for så at spille returopgør i Monaco den 24. august.

Giftig lodtrækning til FCK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce