3000 tilskuere på Odense Stadion gav entreindtægter på 150.000 kroner , og DS-klubbens overskud kan ligge på noget mindre.

FODBOLD: Tilskuertallet til onsdag aftens lokale pokaldrama mellem TPI og OB blev opgjort til 3015 tilskuere på Odense Stadion.

Selv om fintællingen kan komme til et andet resultat, vil det give entréindtægter på omkring 150.000 kroner, og med arrangørernes udgifter ligner det i nærheden af 100.000 kroner til Tarup Paarup, der havde hjemmebanefordelen mod storebror fra OB.

Samtidig fik DS-klubben indtægter fra ølsalget, fordi sponsoren Albani havde fået lov at sælge på stadion, der normalt er et Carlsbjerg-fort.

OB var også imponeret af arrangementet.

- Stor ros til Tarup Paarup. Ikke kun for deres indsats, men også for den fantasiske ramme, der var skabt. Det blev et klassisk lokalt pokalopgør, mente Kent Nielsen, der dog slæber et lille problem med til dagens træning før Superliga-opgøret i Esbjerg på mandag.

Unge Magnus Pedersen var med som højre back i stedet for småskadede Oliver Lund, der har karantæne på mandag. Men Magnus Pedersen måtte udgå med lyskeproblemer før pausen.

- Her må træneren lige klø sig i nakken. Jeg har Mohammed Diarra, Lasse Kryger eller Lucas Jensen som alternativer, sagde træner Kent Nielsen.

Han tager i aften til Fredericia for at udspionere Ove Pedersens tropper i 1. divisionsopgøret mod Silkeborg.

OB møder Frederica ude i næste pokalrunde tirsdag den 22. august.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
8
TPI-OB: Topscorer afværger pokalflop mod danmarksseriehold

TPI-OB: Topscorer afværger pokalflop mod danmarksseriehold

Seriehold kan være stolt: OB vinder med møje og besvær

Seriehold kan være stolt: OB vinder med møje og besvær