Gerrard beder Agger om at blive

Steve Gerrard, der her får håndgribelig støtte af Daniel Agger i en kamp mod Tottenham, beder danskeren blive i´Liverpool.
Foto: Graham Hughes/AP/POLFOTO

Gerrard beder Agger om at blive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liverpools Steven Gerrard beder Daniel Agger om at blive i den engelske klub, men anføreren har forståelse for, hvis danskeren skifter væk fra Liverpool.

Spekulationerne om fodboldspilleren Daniel Aggers fremtid i engelske Liverpool fortsætter, og nu blander klubbens anfører, Steven Gerrard, sig i debatten.

- Det, jeg vil sige til "Danny", er: Vi er én af de bedste klubber i verden. Bliv og kæmp for din plads, for du er god nok til at spille, siger Steven Gerrard til Jyllands-Posten.

Anføreren, der for nylig forlængede sin kontrakt med klubben, er dog ikke sikker på, at hans bønner bliver hørt.

- Jeg kan godt forstå, hvis Daniel besluttede sig for at skifte. Jeg tror, alle har en forståelse for, at han er ambitiøs og gerne vil spille hver kamp, siger Gerrard.

Daniel Agger har i denne sæson haft store problemer med at spille sig til en fast position i Liverpools midterforsvar, hvor pladserne er optaget af Jamie Carragher og Martin Skrtel. Steven Gerrard mener trods den manglende spilletid, at danskeren har særlige kvaliteter.

- Det, der gør Agger bedre end andre forsvarsspillere, er, at han er god til at angribe. Han kan score mål, og så er han præcis i sine afleveringer, så vi er meget heldige at have ham, og jeg krydser fingre for, at vi ikke mister ham til sommer, siger Gerrard.

Daniel Agger har kontrakt med Liverpool til sommeren 2010.

Gerrard beder Agger om at blive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce