Generationsskiftet må vente


Generationsskiftet må vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fleste af spillerne på håndboldlandsholdet har efterhånden været med i en del år. Alligevel er der ingen, der umiddelbart har planer om at stoppe.

Gennemsnitsalderen på herrelandsholdet i håndbold har sneget sig over 30 for første gang i mange år. Dermed synes et generationsskifte at nærme sig, men skal man tro udmeldingerne fra spillerne og deres træner Ulrik Wilbek, så kommer det ikke til at ske efter OL-turneringen i Beijing.

- Jeg ville blive endog meget overrasket, hvis der var 5-6 spillere, der bagefter kom hen og fortalte mig, at de ikke længere var til rådighed. Vi snakker jo sammen hele tiden, og der er ingen, der i den forbindelse har givet udtryk for, at de var trætte af at spille på landsholdet, siger Ulrik Wilbek.

Playmaker Joachim Boldsen har tidligere i sin bog "Ærlig talt" givet udtryk for, at han ville stoppe efter OL. Han er ikke så sikker længere.

- Selvfølgelig skal jeg da stoppe en eller anden dag, men jeg har ingen aktuelle planer om, at det skal være efter OL. Der er ingen tvivl om, at vi skal have et generationsskifte en dag, men det bedste var jo, hvis det kunne ske over en årrække, siger han.

Generationsskiftet må vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce