"Gaxe" afviser Køge-rygte


"Gaxe" afviser Køge-rygte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Efter weekenden er OB'eren Jacob Gregersens frustrationer ikke blevet mindre over at være helt ude i kulden i klubben.

- Det er da dybt frustrerende, men jeg må stadig klø på til træning. Jeg er stadig glad for at være i OB, hvor jeg får min løn. Jeg må bare gøre mit bedste, sagde Gregersen og afviste i aftes i samme omgang at kommentere et rygte om, at OB forhandler med Køge Boldklub om et skifte.

Gregersen har kontrakt til næste sommer med OB.

- Det kan jeg på det kraftigste dementere. Jeg forhandler ikke med nogen på nuværende tidspunkt, tilføjede Gregersen.

Det indlandske transfervindue lukker med udgangen af august, men "Gaxe" kan være interessant for også sin gamle klub FC Nordsjælland eller svenske klubber.

Jacob Gregersen har haft problemer, siden han blev sat af holdet efter 2-4-nederlaget til FC København i pokalsemifinalen i Odense.

Efter kampen var der et internt spillermøde, hvor Jacob Gregersen luftede sine holdninger ganske markant.

Siden har han været i spillemæssig uføre og blev i pausen af udekampen mod nordirske Ballymena i Toto-Cup'en skiftet ud, fordi han efter trænernes mening begik for mange frispark.

Overhalet af alt og alle

I første omgang er Jacob Gregersen blevet overhalet af Michael Hemmingsen og Jan Sønksen i kampen om stopperpladserne.

Da ingen af dem var til disposition i weekenden fastholdt OB duoen Fernando Derveld og Steen Nedergaard som stoppere fra de sidste minutter i Brøndby, hvor Sønksen havde fået rødt kort.

Også det svenske nyindkøb Pontus Segerström har som den femte overhalet Gregersen, der kun blev udtaget til en udvidet trup, fordi der var tvivl om Dervelds deltagelse til Midtjylland-kampen.

Gregersen var lørdag kørt til Odense for at tage med bussen til Herning, men blev da ringet op og fik beskeden om, at Derveld havde meldt sig klar og Gregersen derfor godt kunne køre tilbage til sit hus i Roskilde.

Gregersen, kæresten Signe og Dobermann-hunden Pietro har også en lejebolig på Otterup-kanten.

"Gaxe" afviser Køge-rygte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce